Fobiak?
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
Fobiak?
Podnieśliśmy oglądalność programu?
Wiesz co? bardzo się zawiodłem. Myślałem, że żyjemy w jakimś świecie, nie wiem w jakim, i nie bardzo mnie to obchodzi.
Ale jak widzę, żyjemy w świecie fantazji. Idei, wyobrażeń, pięknych myśli, badziewia, harmonii, współczesnej muzyki.
Ja, z tego świata spierdalam. Bawcie się dobrze.
Wiesz co? bardzo się zawiodłem. Myślałem, że żyjemy w jakimś świecie, nie wiem w jakim, i nie bardzo mnie to obchodzi.
Ale jak widzę, żyjemy w świecie fantazji. Idei, wyobrażeń, pięknych myśli, badziewia, harmonii, współczesnej muzyki.
Ja, z tego świata spierdalam. Bawcie się dobrze.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
ucz sie nie myslecwwww pisze:Myślałem, że żyjemy w jakimś świecie, nie wiem w jakim
od malego byles zle wychowany
bo wbijano ci do glowy
pomysl
zacznij w koncu myslec
ty nic nie myslisz
i to byl blad
teraz oduczaj sie sam
swiatem sie nie przejmuj bo swiat tworzymy sobie sami
wiec nie marudz
[ Dodano: 2010-02-04, 08:09 ]
nie wiem ale chyba niewwww pisze:Podnieśliśmy oglądalność programu?
dajcie zyc grabarzom
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
odslon mu slonce
jeszcze
[ Dodano: 2010-02-04, 18:32 ]
nie moglem sie juz doczekac
[ Dodano: 2010-02-04, 19:16 ]
i nie mialem najmniejszego zamiaru dyskutowac z toba o tym, ze heglowska rzeczywistosc to rozsadek i rozsadek to rzeczywistosc, ktora dla empiryka jest calkiem czym innym. nie mam zamiaru dac sie wpedzac w slepy zauek, tym, ze fakt jest irracjonalny i taki musi pozostac do czasu kiedy wyloni sie
prawdopodobny, lub podejrzany charakter faktu i przez to od srodka powstana aspekty calosci pozwalajace poznac rozsadek, identyfikacja rzeczywistosci z rozadkiem, przynosi zadowolenie byc moze w przekonaniu co zawsze jest wazne i nie wolno tego rozdzielac. nie mam zamiaru pitolic o skomplikowanej heglowskiej calosci nazywana absolutem, duchowe sprawy mnie nie interesuja. tak samo jest z heglowska logika, ktora jest inna od tego co w slownikach o niej sie wyczyta a zreszta podjebana parmenidesowi.
ech... szkoda literek
jeszcze
[ Dodano: 2010-02-04, 18:32 ]
no w koncuwwww pisze:Ja, z tego świata spierdalam. Bawcie się dobrze.
nie moglem sie juz doczekac
[ Dodano: 2010-02-04, 19:16 ]
i nie mialem najmniejszego zamiaru dyskutowac z toba o tym, ze heglowska rzeczywistosc to rozsadek i rozsadek to rzeczywistosc, ktora dla empiryka jest calkiem czym innym. nie mam zamiaru dac sie wpedzac w slepy zauek, tym, ze fakt jest irracjonalny i taki musi pozostac do czasu kiedy wyloni sie
prawdopodobny, lub podejrzany charakter faktu i przez to od srodka powstana aspekty calosci pozwalajace poznac rozsadek, identyfikacja rzeczywistosci z rozadkiem, przynosi zadowolenie byc moze w przekonaniu co zawsze jest wazne i nie wolno tego rozdzielac. nie mam zamiaru pitolic o skomplikowanej heglowskiej calosci nazywana absolutem, duchowe sprawy mnie nie interesuja. tak samo jest z heglowska logika, ktora jest inna od tego co w slownikach o niej sie wyczyta a zreszta podjebana parmenidesowi.
ech... szkoda literek
dajcie zyc grabarzom