Gadaj coś do mnie !!!! (1)
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
Właśnie, Fobiak, już o tym kiedyś gadaliśmy, ale chcę raz jeszcze.
ps. Co odróżnia poezję od wierszyka?
ps2. Metafizyka?
ps3. A cóż to takiego, owa metafizyka?
ps4. Często i gęsto gadamy jak potłuczeni, aczkolwiek, wiem, lepiej nie definiować, bo się zamkniemy i będziemy zdychać.
ps5. No tak! Powiesz mi, albo ja Tobie, gdybyśmy dajmy na to coś nie daj boże określili, przecież nie taka była, twa kurwa mać !!! definicja. To się nie zgadza z twoim pojęciem, jakimś własnym pierdnięciem.
ps6. Tak, zdecydowanie chyba lepiej w poezji nie definiować niczego, aczkolwiek czasami by się przydało co nie co.
ps7. Takie "coś tam coś tam".
ps8. Ostatnio zajrzałem do def. ere. i rzeczywiście, coś tam próbowałeś wyjaśnić, ale nie do końca. I dobrze chyba. Poza tym tego się nie da w sztywnych rameczkach pozamykać.
ps9. No i najważniejsze. Jaka jest różnica pomiędzy erekcjato, a suspensem?
[ Dodano: 2010-04-16, 11:54 ]
ps10. Czy istotą erekcjato, jest po prostu suspens?
viewtopic.php?p=97262#97262
ps. Co odróżnia poezję od wierszyka?
ps2. Metafizyka?
ps3. A cóż to takiego, owa metafizyka?
ps4. Często i gęsto gadamy jak potłuczeni, aczkolwiek, wiem, lepiej nie definiować, bo się zamkniemy i będziemy zdychać.
ps5. No tak! Powiesz mi, albo ja Tobie, gdybyśmy dajmy na to coś nie daj boże określili, przecież nie taka była, twa kurwa mać !!! definicja. To się nie zgadza z twoim pojęciem, jakimś własnym pierdnięciem.
ps6. Tak, zdecydowanie chyba lepiej w poezji nie definiować niczego, aczkolwiek czasami by się przydało co nie co.
ps7. Takie "coś tam coś tam".
ps8. Ostatnio zajrzałem do def. ere. i rzeczywiście, coś tam próbowałeś wyjaśnić, ale nie do końca. I dobrze chyba. Poza tym tego się nie da w sztywnych rameczkach pozamykać.
ps9. No i najważniejsze. Jaka jest różnica pomiędzy erekcjato, a suspensem?
[ Dodano: 2010-04-16, 11:54 ]
ps10. Czy istotą erekcjato, jest po prostu suspens?
viewtopic.php?p=97262#97262