Konkretni ludzie:)

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

Awatar użytkownika
Gacek
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times
Kontakt:

Konkretni ludzie:)

Post autor: Gacek »

Zwracam się z uprzejmą prośbą, do ludków, którzy pragną zamieścić swoje dwuwersówki w dziale: Konkretnie, aby wcześniej sprawdzali, czy dany temat jest "wolny"
Ponieważ (chyba) Margot nie czyta PW, pozwalam sobie tutaj napisać, że temat: cnota i chmura juz istnieje i proszę tam wklejać swoje rymowanki, a nie tworzyć kolejnych pokrewnych działów o tej samej tematyce.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

rowniez do margot w klasyka, tam sie wpisuje autora i go nie powiela kilka razy, wszystkie utwory pod jednym autorem
ale to nie moje piwo
dajcie zyc grabarzom
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

Ponownie zwracam się do Margot.
Bądź jednak uprzejma przed założeniem nowego tematu w dziale: Konkretnie sprawdzić, czy nie dublujesz danego tematu.
Otóż tak temat : dzień jak i temat: ludzie już jest od dawna.
Zamiast tworzyć dublujące się tematy, wstaw swoją dwuwersówkę w istniejący temat i po zawodach:)
Pozdrawiam:)
ann13

Post autor: ann13 »

na dole w konkretnie jest wyszukiwarka, działa, można wpisać słowo, temat, który się chce założyć i sprawdzić czy nie istnieje, najlepiej z polskimi znakami i bez
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

Ania:)
Dzięki za oświecenie, gdyż o tym nie wiedziałem.
Ja mam w swoim kajecie zapisany alfabetycznie każdy temat z Konkretnie i do tej pory tam sprawdzałem, czy się nie dublują:)
Pozdr :-)
ODPOWIEDZ