dobre rady wujka deana...

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

dean

dobre rady wujka deana...

Post autor: dean »

w kwestii ogarniania Forum...

niektórym wiadomo, a innym może nie... ale zauważył to już półtora roku temu niejaki stachu, którego łatwo się poznaje po zapachu, w wątku o enigmatycznym adresie:
http://www.erekcjato.eu/forum/viewtopic ... light=#612
... gdzie zostało stwierdzone co stwierdzono... ale...

przede wszystkim... w kwestii ogarniania Forum należy docenić wysiłek Użytkowników Niezarejestrowanych, którzy jeśli nie wejdą w trzewia Forum i nie zaczną przeglądać poszczególnych działów... mają marne szanse na odnalezienie komentarza do tekstu "sprzed tygodnia", nie wspominając o takich wybrykach jak komentarz do tekstu komentowanego ostatnio przed rokiem... są więc skazani na (chociaż często też - chronieni przed :-P )... oglądanie(m) postów najświeższej daty...

Użytkownicy Zarejestrowani mają narzędzie do Ogarniania Forum w postaci zakładki: "Zobacz posty nieprzeczytane", gdzie w nawiasie kwadratowym znajduje się ilość tychże nieprzeczytanych postów w jakże pożądanej kolejności chronologicznej... dodatkowo są w stanie śledzić posty, gdzie choćby kropkę postawili, bo te oznaczone są gwiazdką w temacie postu...

opcji... typu "ÂŚledź odpowiedzi w temacie" tudzież "Powiadamiaj mnie mailem o odpowiedzi w temacie" nie sprawdzałem, ponieważ powyżej przedstawione metody są dla mnie całkowicie wystarczające... gdyby któryś z Zarejestrowanych Użytkowników je stosował... bardzo poprosimy (my-inni Użytkownicy) o instrukcję...

zaś po ostatnich wydarzeniach (skasowanie zawartości "Zobacz posty nieprzeczytane") przydatnym narzędziem okazała się zakładka "Szukaj" ze strony głównej... niestety - tylko dla Użytkowników Zarejestrowanych...
Awatar użytkownika
cieniu1969
Kontakt:

Post autor: cieniu1969 »

ty mondziole wracaj już
ile mozna do chuja wacława urlopowac? no ile!
Anty_Fobia bleeeee
ODPOWIEDZ