nie sluchaj
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
Lila, no Ty możesz mnie nie lubić, ale ja Ciebie bardzo lubię. (To mi w zupełności oraz totalności Twojego i mojego "ja", czyli "my" wystarcza - jak na razie.)
ps. A kochałaś się z kimś, kto ma szklane jądro? Śmiem twierdzić, że nie, więc skąd u licha!!! możesz wiedzieć, że jestem niefajny?
ps2. Zajebiste kawałki!!!!!
ps. A kochałaś się z kimś, kto ma szklane jądro? Śmiem twierdzić, że nie, więc skąd u licha!!! możesz wiedzieć, że jestem niefajny?
ps2. Zajebiste kawałki!!!!!
Lilu prześwietna!, różana istoto, tak naprawdę, to nie jestem ze szkła. Jestem tylko za szkłem Twojego monitora. Ach! gdybyś tak chciała! Raz dwa poradzilibyśmy sobie z tymi jakże niedogodnymi warunkami przyrody. Chcesz?
[ Dodano: 2010-03-24, 10:55 ]
ps. Lilka, stale powtarzasz, że już nie możesz, (choć jeszcze nic nie zrobiliśmy) a ja chciałbym, byś w końcu mogła.
[ Dodano: 2010-03-24, 11:24 ]
ps2. Masz tu coś na dobry początek
dzisiejszego dnia
naszego dnia!!!!
[ Dodano: 2010-03-24, 11:50 ]
Lilka, masz tu coś jeszcze, coś fajniaście-zajebiście-kurewsko-porządnego-w-dwóch-wersjach, do wyboru do koloru:
[ Dodano: 2010-03-24, 10:55 ]
ps. Lilka, stale powtarzasz, że już nie możesz, (choć jeszcze nic nie zrobiliśmy) a ja chciałbym, byś w końcu mogła.
[ Dodano: 2010-03-24, 11:24 ]
ps2. Masz tu coś na dobry początek
dzisiejszego dnia
naszego dnia!!!!
[ Dodano: 2010-03-24, 11:50 ]
Lilka, masz tu coś jeszcze, coś fajniaście-zajebiście-kurewsko-porządnego-w-dwóch-wersjach, do wyboru do koloru: