erekcjato f41
Moderator: nuel
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato f41
zakrwawila ostatni raz choc nie byla ranna
na necie byla ruchawica w realu panna
z kozia cipka
z kozia cipka
dajcie zyc grabarzom
-
lenaar
zakonczenie wynika z tekstu, wg mnie jest logiczne, nie jest zaskoczeniem i nie zmienia sensu nawet o milimetr,
podjales temat netowych oszustw: wirtualnie mozesz byc 'kazdym' czyli mozesz udawac kogos innego, najczesciej 'lepszego'---> osoby samotne i niesmiale w realu funkcjonuja w necie pod maska (w druga strone to nie dziala), chca podbudowac swoj wizerunek badz po prostu szukaja uczuc i akceptacji, dlatego mysl 'panna - stara'<-->'stara - panna' nic nie zmienia, ponadto tego rodzaju okreslenie na osobe samotna stosowane jest stereotypowo i nagminnie, narzuca sie przy czytaniu
dlatego w moim odczuciu to nie jest erekcjato, gdyby zakonczyc ze 'panna' jest w zwiazku, byc moze zaskoczenie przynajmniej szczatkowo mozna by uratowac
(wtedy podwojne oszustwo nasuwa sie na mysl, i dwuznacznosc: nie wiadomo gdzie i kogo zakrwawila, w necie czy w realu)
w konkubinacie
podjales temat netowych oszustw: wirtualnie mozesz byc 'kazdym' czyli mozesz udawac kogos innego, najczesciej 'lepszego'---> osoby samotne i niesmiale w realu funkcjonuja w necie pod maska (w druga strone to nie dziala), chca podbudowac swoj wizerunek badz po prostu szukaja uczuc i akceptacji, dlatego mysl 'panna - stara'<-->'stara - panna' nic nie zmienia, ponadto tego rodzaju okreslenie na osobe samotna stosowane jest stereotypowo i nagminnie, narzuca sie przy czytaniu
dlatego w moim odczuciu to nie jest erekcjato, gdyby zakonczyc ze 'panna' jest w zwiazku, byc moze zaskoczenie przynajmniej szczatkowo mozna by uratowac
(wtedy podwojne oszustwo nasuwa sie na mysl, i dwuznacznosc: nie wiadomo gdzie i kogo zakrwawila, w necie czy w realu)
w konkubinacie
-
lenaar
fobiak, no wiem, przeciez to jest czytelne: ostatnie krwawienie = ostatnia miesiaczka = stara panna, jednoczesne funkcjonowanie w necie i realu, krwia menstruacyjna mozna upaprac, tak mi sie skojarzylo
podtrzymuje swoj poprzedni komentarz, co tutaj jest zaskoczeniem?
'stara panna'?
ok, juz nie czepiam sie, mnie po prostu nie zaskoczylo i nic juz na to nie poradze (przy takim zapisie jaki masz wszystko uklada mi sie w logiczna calosc)
podtrzymuje swoj poprzedni komentarz, co tutaj jest zaskoczeniem?
'stara panna'?
ok, juz nie czepiam sie, mnie po prostu nie zaskoczylo i nic juz na to nie poradze (przy takim zapisie jaki masz wszystko uklada mi sie w logiczna calosc)
-
lenaar
-
lenaar
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
fobiak wzioles taki temat na tapete, ze do niego nie ma zaskoczenia
, bo przedzial wiekowy jest tak duzy, ze wlasciwie zadna cyfra nie zaskoczy, a te skrajne nie beda pasowaly do pierwszego wersu...
mi najbardziej z calosci podoba sie panna siedemdziesiecioletnia...jakos mnie rozbawila...wiec do niej cos proponuje dopisac i bedzie cacy
mi najbardziej z calosci podoba sie panna siedemdziesiecioletnia...jakos mnie rozbawila...wiec do niej cos proponuje dopisac i bedzie cacy
-
lenaar
podpisuje sie pod wre..., w miedzyczasie przegladalam komentarze i zastanawialam sie nad zakonczeniem, i tez doszlam do tego ze zadne inne nie pasuje jezeli chciec zachowac przekaz dot. przekwitania (czyli wiekiem nalezy sie posluzyc)
siedemdziesiatka jest najlepsza, i moze wlasnie tez dlatego ze przy pierwszym czytaniu rozsmieszyla mnie
siedemdziesiatka jest najlepsza, i moze wlasnie tez dlatego ze przy pierwszym czytaniu rozsmieszyla mnie
-
olga
-
lenaar
-
ann13
-
ann13
-
ann13