Strona 1 z 1

erekcjato wysublimowanego smaku

: 2007-03-03, 15:23
autor: ann13
kiedy już dzielnie dotrzymasz mi towarzystwa
przy nieżywej gąbce pod zepsutym prysznicem
na zakończenie namydlonego dziką różą poranka
mogłabym cię zabrać autobusem 512 do zielonej budki na zabajonego loda

i wkładając słomkę do grenadinowego soku z limonką
popatrzeć czy twoje pośladki układają się równo
na poskładanym wieczorem plastikowym krzesełku

a potem w jakimś zacisznie spokojnym miejscu
u zbiegu autostrady z drogą szybkiego ruchu
chciałabym nabrzmieć i najeść się tobą do obrzydzenia

































nożem i widelcem

: 2007-03-03, 15:49
autor: fobiak
jesli chodzi o nasionka to dobre erekcjato

: 2007-03-03, 16:06
autor: ann13
nie wiedziałam, ze one aż takiego oprzyrzadowania wymagaja, bo myslałam, ze do nich potrzebna jest tylko
łyżka
wazowa :P)

: 2007-03-03, 16:10
autor: fobiak
zalezy w jakiej formie sie spozywa i z ilu, skladajacych czy skladnikow?

: 2007-03-03, 16:22
autor: ann13
czy to jest filozoficzne pytanie ?, haha

formie wystarczy tylko, jesli będzie ciepła , ilość składników powinna być nieograniczona, ale składający musi być jeden







na godzinę :P)

: 2007-03-03, 20:50
autor: elutka
A fajne to ere, Ann.
I tekst ładny:)

: 2007-03-05, 08:13
autor: ann13
ludozercze, bo akurat pasztetowa wyszła z kaszanka :)