romańsko uzależnione erekcjato
romańsko uzależnione erekcjato
opium zabiera mi oddech
zapominam
że ci nogi śmierdzą czasami
jak ich nie ułożysz w poprzek życiorysu
różanego krzewu
po relanium wiotczeją mi mięśnie
kegla ale daję sobie siana klozapiną
heksobarbitalem lub dopaminą
to dla mnie pestka
przy tym jak wychodzę w przyszłość
myląc lakierowanie ze szlifowaniem
i ciągle nie mogę ci zrobić uwieńczonego sukcesem loda
znieczulam się morfiną
na twoje ręce
wytrwale błądzące po językach sąsiadów
którzy wśród winorośli mogliby donieść na twój na pociąg
do mojego łóżka
w hospicjum
zapominam
że ci nogi śmierdzą czasami
jak ich nie ułożysz w poprzek życiorysu
różanego krzewu
po relanium wiotczeją mi mięśnie
kegla ale daję sobie siana klozapiną
heksobarbitalem lub dopaminą
to dla mnie pestka
przy tym jak wychodzę w przyszłość
myląc lakierowanie ze szlifowaniem
i ciągle nie mogę ci zrobić uwieńczonego sukcesem loda
znieczulam się morfiną
na twoje ręce
wytrwale błądzące po językach sąsiadów
którzy wśród winorośli mogliby donieść na twój na pociąg
do mojego łóżka
w hospicjum
Rasowe ere i w Twoim stylu.
Musiałaś poznać sporo leków i wiedzy medycznej.
Wśród winorośli zastosowałaś nawet sztuczkę z podwójnym na.
Myślę tylko po co ci to uzależnienie romańskie w tytule.
Pozdr.
[ Dodano: 2013-07-12, 07:58 ]
Romańskie nazwy leków - sam zgadłem!
Musiałaś poznać sporo leków i wiedzy medycznej.
Wśród winorośli zastosowałaś nawet sztuczkę z podwójnym na.
Myślę tylko po co ci to uzależnienie romańskie w tytule.
Pozdr.
[ Dodano: 2013-07-12, 07:58 ]
Romańskie nazwy leków - sam zgadłem!
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz" - Julian Tuwim
wszystkie te utwory pisane na konkurs są durnowate. jednak postanowiłem Aniu głosować na 3 twoje erekcjato. (wyślij mi tylko na priwie na jakie i w jakiej kolejności). decyzja moja podyktowana jest faktem, że masz fajny tyłek. to znaczy miałaś jeszcze jakieś pięć lat temu, bo wtedy miałaś awatar eksponujący dupkę opiętą w jeansowe spodnie. dopuszczam do siebie jednak opcję, że się roztyłaś i masz teraz wielkie tłuste dupsko. w takim wypadku nie chcę na ciebie głosować. i jeszcze jedno. znajdź jakiś sposób, żeby mnie obudzić w dniu głosowaniu, bo o 23:00 to ja już słodko śpię.
[ Dodano: 2013-07-12, 10:49 ]
p.s. wczoraj oglądałem Janosika i pozy jakie przybierał Perepeczko eksponując swój, męski tors, przypomniał mi twój awatar z wypiętą pupą
p.s. wczoraj oglądałem Janosika i pozy jakie przybierał Perepeczko eksponując swój, męski tors, przypomniał mi twój awatar z wypiętą pupą
durnowaty to jesteś ty rajski, jeśli myślisz że mam ci coś do zaproponowani na priv
oprócz spierdalaj :P
poza tym co taki jesteś w gorącej wodzie kąpany, przecież temperatura w bałtyku ma ledwie 18 stopni, u mnie w lodówce jest cieplej, przy schabowych, mamy dziś 12, skąd wiesz, czy nie wpadnie tu jakaś dzika horda ruskich
bab
i im erekcjato nie odpali
w bombie atomowej
jeśli chodzi o mój tyłek, to coś ci się popierdoliło, z tym jak wypinałeś swój
na pigalaku
[ Dodano: 2013-07-12, 20:35 ]
ps
rajski, mi to zwisa czy będziesz głosował, czy nie
dziwię się, że nie wydzierasz sobie kłaczków z łysiny tak jak pani ewa i jacuś za to, że zostali jurorami
jak to u nas na wsi mówią
srał cię pies
oprócz spierdalaj :P
poza tym co taki jesteś w gorącej wodzie kąpany, przecież temperatura w bałtyku ma ledwie 18 stopni, u mnie w lodówce jest cieplej, przy schabowych, mamy dziś 12, skąd wiesz, czy nie wpadnie tu jakaś dzika horda ruskich
bab
i im erekcjato nie odpali
w bombie atomowej
jeśli chodzi o mój tyłek, to coś ci się popierdoliło, z tym jak wypinałeś swój
na pigalaku
[ Dodano: 2013-07-12, 20:35 ]
ps
rajski, mi to zwisa czy będziesz głosował, czy nie
dziwię się, że nie wydzierasz sobie kłaczków z łysiny tak jak pani ewa i jacuś za to, że zostali jurorami
jak to u nas na wsi mówią
srał cię pies
jesteś tutaj jedynym nickiem, któremu się nie uda mnie namówić na ruchanko
wiec spierdalaj na swój liternet
co ja mam do tego, kto bierze udział w konkursie?
ale nie pierdolcie później po swoich lizodupnych portalach
że roman potrzebuje pieniędzy
ja was pierdole wszystkich, hipokrytycznych skurwysynów
i ciesze się, że ci dehnel przyjebał łopatką
bo wiem przynajmniej, żeś pojebus
wiec spierdalaj na swój liternet
co ja mam do tego, kto bierze udział w konkursie?
ale nie pierdolcie później po swoich lizodupnych portalach
że roman potrzebuje pieniędzy
ja was pierdole wszystkich, hipokrytycznych skurwysynów
i ciesze się, że ci dehnel przyjebał łopatką
bo wiem przynajmniej, żeś pojebus
marcinku od lat mnie napastujesz, zaśmiecasz mi pw, wiec o co tobie chodzi jak nie o ruchanko, pisałam tobie wyraźnie, że ja się nie rucham z tymi, którym jacuś przyjebał łopatą w zamian za coroczny kaftan bezpieczeństwa, który ciebie i tak nie chroni przed głupotą, masz zamiar wyrywać dupy na erekcjato, to musisz jeszcze trochę poczekać. w przyszłości zorganizuję konkurs o złotą dupę jacusia, to będziesz się mógł popisywać, bo w tym konkursie na erekcjato jak widzę nie tyle co nie masz chęci, ale i szans. wiec spierdalaj na swój liternet i nie zaśmiecaj mi tu mojej twórczości.
wiesz co to znaczy spierdalaj?
bzykać to sobie możesz pod ulem udając pszczółkę, a nie na erekcjato, oż kurwa, że ja ciągle muszę się z takimi pojebanymi trutniami użerać
wiesz co to znaczy spierdalaj?
bzykać to sobie możesz pod ulem udając pszczółkę, a nie na erekcjato, oż kurwa, że ja ciągle muszę się z takimi pojebanymi trutniami użerać
nie wiem rajski, czy powinieneś zajmować jakiekolwiek stanowisko wobec poziomów, bo się tylko ośmieszasz, podrzucając takie denne materie
na to można zaproponować tylko kopa w dupę i wypad z barurobert kobryń pisze:wszystkie te utwory pisane na konkurs są durnowate. jednak postanowiłem Aniu głosować na 3 twoje erekcjato. (wyślij mi tylko na priwie na jakie i w jakiej kolejności). decyzja moja podyktowana jest faktem, że masz fajny tyłek. to znaczy miałaś jeszcze jakieś pięć lat temu, bo wtedy miałaś awatar eksponujący dupkę opiętą w jeansowe spodnie. dopuszczam do siebie jednak opcję, że się roztyłaś i masz teraz wielkie tłuste dupsko. w takim wypadku nie chcę na ciebie głosować. i jeszcze jedno. znajdź jakiś sposób, żeby mnie obudzić w dniu głosowaniu, bo o 23:00 to ja już słodko śpię.
mimo wszystko zaczęłaś używać wielu niecenzuralnych słów, które źle świadczą o witrynie erekcjato i zniechęcają potencjalnych użytkowników innych portali do wzięcia udziału w konkursie. czynisz to również na innych portalach, szkodząc dobremu imieniu portalu. przez co zaniżasz poziom konkursu. musisz być za to ukarana.
mam rozwiązanie dla waszego rozkosznego płoetyckiego trójkącika.
robert chcesz ukarać ann - wsadź jej od tyłu.
andreas - obrońco sokratesa, zajmij się lepiej stworzeniem odpowiedniego nastroju - muzyka, świece, kadzidełka, odpowiednia bielizna dla ann, koniecznie uczesz jej włoski i udekoruj srebrną spinką, żeby nie opadałby na twarz w trakcie miłosnego szału uniesień, wtedy będziesz mógł spoglądać w jej oczka bez końca.
dehnel moze robić za łoze
załoze sie, ze
łoze w kolorze czerwonym
to jest jej kolor ulubiony
robert chcesz ukarać ann - wsadź jej od tyłu.
andreas - obrońco sokratesa, zajmij się lepiej stworzeniem odpowiedniego nastroju - muzyka, świece, kadzidełka, odpowiednia bielizna dla ann, koniecznie uczesz jej włoski i udekoruj srebrną spinką, żeby nie opadałby na twarz w trakcie miłosnego szału uniesień, wtedy będziesz mógł spoglądać w jej oczka bez końca.
dehnel moze robić za łoze
załoze sie, ze
łoze w kolorze czerwonym
to jest jej kolor ulubiony