romańsko uzależnione erekcjato

tutaj przeprowadzane sa konkursy, publikacje konkursowe wklejamy tutaj
ann13

romańsko uzależnione erekcjato

Post autor: ann13 »

opium zabiera mi oddech
zapominam

że ci nogi śmierdzą czasami
jak ich nie ułożysz w poprzek życiorysu
różanego krzewu

po relanium wiotczeją mi mięśnie
kegla ale daję sobie siana klozapiną
heksobarbitalem lub dopaminą

to dla mnie pestka
przy tym jak wychodzę w przyszłość
myląc lakierowanie ze szlifowaniem
i ciągle nie mogę ci zrobić uwieńczonego sukcesem loda

znieczulam się morfiną
na twoje ręce
wytrwale błądzące po językach sąsiadów
którzy wśród winorośli mogliby donieść na twój na pociąg
do mojego łóżka

w hospicjum
Awatar użytkownika
andreas43
Kontakt:

Post autor: andreas43 »

Rasowe ere i w Twoim stylu.
Musiałaś poznać sporo leków i wiedzy medycznej.
Wśród winorośli zastosowałaś nawet sztuczkę z podwójnym na.
Myślę tylko po co ci to uzależnienie romańskie w tytule.
Pozdr.

[ Dodano: 2013-07-12, 07:58 ]
Romańskie nazwy leków - sam zgadłem!
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz" - Julian Tuwim
ann13

no to na na na, to pewnie efekt extasy ;)
jeśli chodzi o wiedzę o lekach, to mnie wczoraj jedynie koleżanka pielęgniarka, trochę pouświadamiała

a sprawie składu polopiryny ;)
a tytuł, powiedzmy, niech zostanie tajemnicą, np. mógł się wziąć od imienia pacjenta ;)
robert kobryń

Post autor: robert kobryń »

wszystkie te utwory pisane na konkurs są durnowate. jednak postanowiłem Aniu głosować na 3 twoje erekcjato. (wyślij mi tylko na priwie na jakie i w jakiej kolejności). decyzja moja podyktowana jest faktem, że masz fajny tyłek. to znaczy miałaś jeszcze jakieś pięć lat temu, bo wtedy miałaś awatar eksponujący dupkę opiętą w jeansowe spodnie. dopuszczam do siebie jednak opcję, że się roztyłaś i masz teraz wielkie tłuste dupsko. w takim wypadku nie chcę na ciebie głosować. i jeszcze jedno. znajdź jakiś sposób, żeby mnie obudzić w dniu głosowaniu, bo o 23:00 to ja już słodko śpię.

[ Dodano: 2013-07-12, 10:49 ]
p.s. wczoraj oglądałem Janosika i pozy jakie przybierał Perepeczko eksponując swój, męski tors, przypomniał mi twój awatar z wypiętą pupą
ann13

durnowaty to jesteś ty rajski, jeśli myślisz że mam ci coś do zaproponowani na priv
oprócz spierdalaj :P
poza tym co taki jesteś w gorącej wodzie kąpany, przecież temperatura w bałtyku ma ledwie 18 stopni, u mnie w lodówce jest cieplej, przy schabowych, mamy dziś 12, skąd wiesz, czy nie wpadnie tu jakaś dzika horda ruskich

bab
i im erekcjato nie odpali

w bombie atomowej
jeśli chodzi o mój tyłek, to coś ci się popierdoliło, z tym jak wypinałeś swój

na pigalaku

[ Dodano: 2013-07-12, 20:35 ]
ps

rajski, mi to zwisa czy będziesz głosował, czy nie
dziwię się, że nie wydzierasz sobie kłaczków z łysiny tak jak pani ewa i jacuś za to, że zostali jurorami
jak to u nas na wsi mówią
srał cię pies
robert kobryń

ty chyba ocipiałaś, jeśli myślisz, że ktokolwiek rozsądny zarejestruje się tutaj i napisze na konkurs. już widzę, jak rzucacie się na takiego naiwniaka jak hieny i rozrywacie na strzępy, a potem zagryzacie siebie nawzajem, rywalizując o przywilej zaciągnięcia kości udowej do swojej, ciemnej nory.
ann13

jesteś tutaj jedynym nickiem, któremu się nie uda mnie namówić na ruchanko
wiec spierdalaj na swój liternet
co ja mam do tego, kto bierze udział w konkursie?
ale nie pierdolcie później po swoich lizodupnych portalach
że roman potrzebuje pieniędzy

ja was pierdole wszystkich, hipokrytycznych skurwysynów
i ciesze się, że ci dehnel przyjebał łopatką
bo wiem przynajmniej, żeś pojebus
robert kobryń

co ty gadasz za bzdury, bzykać cie nie chce, bo sie roztyłaś
i co ty masz z tym denelem? jak ci straganiarka sprzeda trefnego pomidora to też ją od deneli wyzywasz? nadstawilas mu sie, a on cie nie wydymał? na co ty liczylas?
masz jakas obsesje na jego punkcie? nie dał ci autografu w ksiegarni?
ann13

marcinku od lat mnie napastujesz, zaśmiecasz mi pw, wiec o co tobie chodzi jak nie o ruchanko, pisałam tobie wyraźnie, że ja się nie rucham z tymi, którym jacuś przyjebał łopatą w zamian za coroczny kaftan bezpieczeństwa, który ciebie i tak nie chroni przed głupotą, masz zamiar wyrywać dupy na erekcjato, to musisz jeszcze trochę poczekać. w przyszłości zorganizuję konkurs o złotą dupę jacusia, to będziesz się mógł popisywać, bo w tym konkursie na erekcjato jak widzę nie tyle co nie masz chęci, ale i szans. wiec spierdalaj na swój liternet i nie zaśmiecaj mi tu mojej twórczości.
wiesz co to znaczy spierdalaj?
bzykać to sobie możesz pod ulem udając pszczółkę, a nie na erekcjato, oż kurwa, że ja ciągle muszę się z takimi pojebanymi trutniami użerać
robert kobryń

oglądałem wczoraj program przyrodniczy, w którym główna bohaterka, koza wypowiedziała taką kwestię -
"meee, me, meeee, mee"
twoja poprzednia wypowiedź jest mniej więcej na tym samym poziomie
ann13

nie wiem rajski, czy powinieneś zajmować jakiekolwiek stanowisko wobec poziomów, bo się tylko ośmieszasz, podrzucając takie denne materie
robert kobryń pisze:wszystkie te utwory pisane na konkurs są durnowate. jednak postanowiłem Aniu głosować na 3 twoje erekcjato. (wyślij mi tylko na priwie na jakie i w jakiej kolejności). decyzja moja podyktowana jest faktem, że masz fajny tyłek. to znaczy miałaś jeszcze jakieś pięć lat temu, bo wtedy miałaś awatar eksponujący dupkę opiętą w jeansowe spodnie. dopuszczam do siebie jednak opcję, że się roztyłaś i masz teraz wielkie tłuste dupsko. w takim wypadku nie chcę na ciebie głosować. i jeszcze jedno. znajdź jakiś sposób, żeby mnie obudzić w dniu głosowaniu, bo o 23:00 to ja już słodko śpię.

[ Dodano: 2013-07-12, 10:49 ]
p.s. wczoraj oglądałem Janosika i pozy jakie przybierał Perepeczko eksponując swój, męski tors, przypomniał mi twój awatar z wypiętą pupą
na to można zaproponować tylko kopa w dupę i wypad z baru
robert kobryń

mimo wszystko zaczęłaś używać wielu niecenzuralnych słów, które źle świadczą o witrynie erekcjato i zniechęcają potencjalnych użytkowników innych portali do wzięcia udziału w konkursie. czynisz to również na innych portalach, szkodząc dobremu imieniu portalu. przez co zaniżasz poziom konkursu. musisz być za to ukarana.
Awatar użytkownika
andreas43
Kontakt:

Świetnie, wulgarnie, na wysokim poziomie.
A mi wyświetla się że brałem udział w tej uczonej dyskusji,
wywołanej chamskim wpisem niejakiego roberta kobrynia,
pierdzącego jak wąż.
Gratulacje :!:
roxy.mjuzik

Post autor: roxy.mjuzik »

mam rozwiązanie dla waszego rozkosznego płoetyckiego trójkącika.

robert chcesz ukarać ann - wsadź jej od tyłu.
andreas - obrońco sokratesa, zajmij się lepiej stworzeniem odpowiedniego nastroju - muzyka, świece, kadzidełka, odpowiednia bielizna dla ann, koniecznie uczesz jej włoski i udekoruj srebrną spinką, żeby nie opadałby na twarz w trakcie miłosnego szału uniesień, wtedy będziesz mógł spoglądać w jej oczka bez końca.

dehnel moze robić za łoze
załoze sie, ze
łoze w kolorze czerwonym
to jest jej kolor ulubiony
Awatar użytkownika
andreas43
Kontakt:

No roxy,
nareszcie błysnęłaś

fleszem intelektu.

Niestety,
do konwersacji pozostałej dwójki,
nie pasuje proponowany przez ciebie nastrój.
Ale jestem do usług.
roxy.mjuzik

Post autor: roxy.mjuzik »

Ech życie, waszych mroków średniowiecza nie jest już nic w stanie oświe..tlić ani błysk ludzkiego intelektu ani jebnięcie boskiej pięści w czubki waszych pustostanów na karkach.
ann13

roksi, pierdolenie, to twoje drugie imię, dlatego wiem co ty tu robisz dziewczynko, na dwa baty chciałaś, tylko nie zauważyłaś, że andreas się marnie dogaduje z rajskim (pozbawionym głosu, wiec odpuść go sobie)

a tych waszych to sobie wsadź w dupkę, nie wątpię, że ci się tam zmieści

liczba mnoga
Awatar użytkownika
andreas43
Kontakt:

Rajski w raju byłby wężem i nie widzę potrzeby, by się z nim dogadywać.
Dał paskudny koment i popłynęły wulgaryzmy, ale dla mnie sprawa jest zakończona.
ann13

oj andreas, rajski to jest czeski film, ale dzięki niemu, można coś zyskać, lub coś stracić, całkiem niematerialnego, popatrz na to, z takiej perspektywy ;)
silvio_bez_koni

Post autor: silvio_bez_koni »

no, z ciekawości przeczytałam i ani drgnęło - to ma być erekcjato? :)
Zablokowany