Facet z problemami
Moderator: Gacek
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
Facet z problemami
wieczny mrok jego umysł zaprząta
sam na sam z lękiem się biedzi
konflikt jakowyś nerwy mu szarga
- robak obłędu w jego głowie siedzi
mąci myśli, dziko błądząc wzrokiem
zwierciadło odbija upiorną minę
zimne i lepkie są jego dłonie
- zegar wybija Szaleńców Godzinę
jego jestestwo jest labiryntem
nielogiczną zagadką bez odpowiedzi
serce szaleńca spoczywa w Otchłani
którą po cichu już nieraz odwiedził
każde nieważne zdarzenie, dla niego
staje się gmachem wspomnień osobnym
z tych gmachów kwartał, ulica i miasto;
można powiedzieć, że facet ma problem
sam na sam z lękiem się biedzi
konflikt jakowyś nerwy mu szarga
- robak obłędu w jego głowie siedzi
mąci myśli, dziko błądząc wzrokiem
zwierciadło odbija upiorną minę
zimne i lepkie są jego dłonie
- zegar wybija Szaleńców Godzinę
jego jestestwo jest labiryntem
nielogiczną zagadką bez odpowiedzi
serce szaleńca spoczywa w Otchłani
którą po cichu już nieraz odwiedził
każde nieważne zdarzenie, dla niego
staje się gmachem wspomnień osobnym
z tych gmachów kwartał, ulica i miasto;
można powiedzieć, że facet ma problem
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
ksiaze jakby nie bylo to nie jest wiersz, nie wiem jeszcze jak to nazwac aby nie obnizyc poziomu gniotow i badziewii, wez te pierwsze 6 wersow pod lupe i sie przypatrz, co nie znaczy, ze pozostale wersy to juz wiersz bo sa tak samo wycisniete z zylami na czole
zacznij pisac o swoim chuju, cipce, dupie a takie pierdu pierdu zostaw innym bo tego sie nie da czytac, pozostaly tekst jest tak samo pojebany jak i tenKsiążę Półkrwi pisze:wieczny mrok jego umysł zaprząta / wieczny mrok czyli on jest juz pojebany od dziecka wiec po co ta reszta
sam na sam z lękiem się biedzi / lek jest indywidulnym stanem, wiec z kim ma to robic?
konflikt jakowyś nerwy mu szarga / jaki nerw, sympatikus? dlaczego jeden i dlaczego nerw? pojecie konfliktu nie ma nic wpolnego z nerwami, konflitky powstaja z roznorodnosci interesow i to nie tych w spodniach a nerwy to "albo sie ma albo nie"
- robak obłędu w jego głowie siedzi / jak siedzi to jest niegrozny, nic nie robi, jest nieszkodliwy
mąci myśli, dziko błądząc wzrokiem / widze, ze w koncu odkryles winowajce..........oz kurwa ales ty geniusz, tutaj sie nie powstrzymam z uwaga do autora
zwierciadło odbija upiorną minę / jesli wszystko jest szare, zamacone to co mozna zobaczyc jeszcze w zwierciadle? nic
dajcie zyc grabarzom
fobiak przenioslam zmieniaj sobie swoj post tylko szybko bo zaraz przyjdzie ksiaze i bedzie sie pieklil
co do wiersza juz myslalam ze bedzie to drugi przegadany n-zwrotko4wersowy gniotek (pamietajac Pieklo ktore mi sie nie podobalo ) ale ostatni wers nadal temu charakter satyry i dystansu narratora do tego co sam opowiedzial powyzej wiec generalnie wywolalo usmiech.
co do wiersza juz myslalam ze bedzie to drugi przegadany n-zwrotko4wersowy gniotek (pamietajac Pieklo ktore mi sie nie podobalo ) ale ostatni wers nadal temu charakter satyry i dystansu narratora do tego co sam opowiedzial powyzej wiec generalnie wywolalo usmiech.
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
nie pojmuję, fobiaczku, tego ataku na moją osobę
nie wspominając już o tym wybryku którego byłem świadkiem,
a co do twojej krytyki, hm zastanowię się nad twoimi słowami,
kiedy wypowiada się taki ekspert od poezji jak ty, ja zawsze nadstawiam
ucha...
PS. na przyszłość, pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz
albo nie pisz tego wcale, bo może nie być wtedy lilki która
by cię opamiętała i bardzo się pogniewamy
nie wspominając już o tym wybryku którego byłem świadkiem,
a co do twojej krytyki, hm zastanowię się nad twoimi słowami,
ucha...
PS. na przyszłość, pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz
albo nie pisz tego wcale, bo może nie być wtedy lilki która
by cię opamiętała i bardzo się pogniewamy
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
ksiaze WIELKI MISTRZU gdyby lilka mnie nie trzymala w ryzach to bym skonczyl komentowac ten utwor przyszlych pokolen, napisalem go wczesniej niz na innych portalach i sprawdzilem, komentarze wcale sie nie roznia od mojego
zalazlem cie tez w jednym z erkcjato geniuszu, ktory wszystkich masz za smieci, to ze jestes glupi wcale mi nie przeszkadza ale ja sie lubie gniewac tylko z madrymi
posluchaj mojej rady i zacznij pisac o swojej dupie, z pewnoscia masz tam duzo tematow, ponoc masz tam wszystko, wtedy kazdy bedzie cie czytal a ja nie zapomne o lizodupnym komentarzu ale przestan pisac o problemach socjalnych ufoludkow i podkreslac jaki jestes pierdolniety
zalazlem cie tez w jednym z erkcjato geniuszu, ktory wszystkich masz za smieci, to ze jestes glupi wcale mi nie przeszkadza ale ja sie lubie gniewac tylko z madrymi
posluchaj mojej rady i zacznij pisac o swojej dupie, z pewnoscia masz tam duzo tematow, ponoc masz tam wszystko, wtedy kazdy bedzie cie czytal a ja nie zapomne o lizodupnym komentarzu ale przestan pisac o problemach socjalnych ufoludkow i podkreslac jaki jestes pierdolniety
dajcie zyc grabarzom
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
a Ty cieniksieciu kim jesteś? fobiak nie jest może supermenem poezji / tak jak każdy z nas/ , ale ma wyczucie piękna- ty masz tylko jebolca w głowie, a pojexcia zadnego. silisz się na mędrca a słoma ci z butów wystaje.Książę Półkrwi pisze:hm zastanowię się nad twoimi słowami,
ucha...
ps. przepraszam fobi za nibylizodupstwo w stosunku do ciebie, ale musiałem tak napisac, bo tak to czuję
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
nie pisałem o tobie tylko o kamilku,
który bez przyczyny wyzywa mnie od najgorszych,
a co mam dawać mieszać się z błotem?!
jak widać, ty sam się admince napatoczyłeś zwoim zachowaniem
- również nieuzasadnionym [ gdybyś DOKÂ?ADNIE przeglądał zawartość
innych portali zobaczyłbyś że bronię idei erekcjato jak mało kto]
[ Dodano: 2007-07-05, 11:13 ]
zamilcz kamilku, bo nie wiesz o czym piszesz
który bez przyczyny wyzywa mnie od najgorszych,
a co mam dawać mieszać się z błotem?!
jak widać, ty sam się admince napatoczyłeś zwoim zachowaniem
- również nieuzasadnionym [ gdybyś DOKÂ?ADNIE przeglądał zawartość
innych portali zobaczyłbyś że bronię idei erekcjato jak mało kto]
[ Dodano: 2007-07-05, 11:13 ]
zamilcz kamilku, bo nie wiesz o czym piszesz
ksieciu cieniasie!Książę Półkrwi pisze:ooo, prawda w oczy kole? sam sobie jesteś winien fobiaczku,
a ja podtrzymuję swoje zdanie co do poziomu twojego konkursu,
i tak wyświadczam ci wielką łaskę edukując co poniektórych z twoich autorów - wykonuję twoją robotę, bo ciebie widocznie myślenie męczy
ja nie jestem fanem erekcjato - o tym wiedza wszyscy- ale jedno co trzeba Fobiakowi przyznac , to nerw z jakim tą sztuke tworzenia zaczął propagować. Dzisiaj juz wszyscy wiedzą co to jest erekcjato i sztuka ta zyskuje coraz wiecej miłosników. To nie twoja zasługa księciu, lecz Fobiaka /tu wielki ukłon./. Animował Fobiak erekcjato i nikt mu tego nie odbierze. My / wszyscy piszacy/ jesteśmy tylko cegiełką w machinie którą on uruchomił , angazując często własne srodki finansowe. Ja jestem dumny , ze go poznałem / w kłotni/ i mimo zadziorów cenie go i lubię. Ty sie nie dasz lubić cienki pawiu.
ps. Jeszcze raz Fobi przepraszam za lizodupstwo , ale znów mnie poniosło i myślałem / piszac/ sercem a nie wyrachowaniem
[ Dodano: 2007-07-05, 11:20 ]
Teraz już nikt erekcjato nie zniszczy - ono ma juz swoje miejsce w literaturze
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
kamil, masz rację co do fobiaka a ja temu nie
przeczę, chodziło mi o inne komentarze na innych portalach,
czy masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem?
[ Dodano: 2007-07-05, 11:27 ]
ktoś tu ma problemy
przeczę, chodziło mi o inne komentarze na innych portalach,
czy masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem?
[ Dodano: 2007-07-05, 11:27 ]
dlaczego? temat brzmi: Facet z problemami i jak widaćlila pisze:spokoj bo temat zostanie zablokowany.
ktoś tu ma problemy
- Książę Półkrwi
- Kontakt: