Halina
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
Halina
Dzięki szczerze mówiąc też mi się nie podobał post ów większość mnie mi się nie podoba proszę o gruntowne mnie odkurzenie wręcz nalegam i daje Ci Pani wolną rękę może być wszystko na del.
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
Waldi, twoj post nie usunelam ze wzgledu na zawarta tresc tylko ze wzgledu na blad ktory popelniles, musze od czasu do czasu (nie zagladam tu codziennie) zrobic porzadek w wybranych dzialach, sprzatanie mam we krwi z racji wykonywanego zawodu. Z jednym czy dwoma usunietymi postami nie masz sie co uzalac, innym uzytkownikom bardzo dobrych komentarzy polecialo po czterdziesci ale oni z tego co widze nie maja mi tego za zle, gdyz poznali zasady poruszania sie tutaj.
Miekka (pulchniutka) to ja jestem w realu tutaj nie znam litosci, sa tacy, ktorzy by mi chetnie weszli na glowe wiec staram sie byc twarda.
Na obcojezycznych forach usuwam rowniez komentarze po polsku i jak widac skutkuje, juz od dluzszego czasu nikt nie komentuje po polsku.
Miekka (pulchniutka) to ja jestem w realu tutaj nie znam litosci, sa tacy, ktorzy by mi chetnie weszli na glowe wiec staram sie byc twarda.
Na obcojezycznych forach usuwam rowniez komentarze po polsku i jak widac skutkuje, juz od dluzszego czasu nikt nie komentuje po polsku.
-
lenaar
panihalinozberlina, tak mysle od jakiegos czasu, trzeba by definitywnie usunac wszystkie dotychczasowe tematy z moim projektem logo (zalozone przeze mnie, badz przez lile, i tutaj uklony lila dla ciebie, za nieoceniona pomoc), niepotrzebnie walaja sie po katach i zasmiecaja portal
z gory bardzo dziekuje za pozytywne rozpatrzenie prosby
z gory bardzo dziekuje za pozytywne rozpatrzenie prosby
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
Pani lenaar, nie widze potrzeby usuwania postow z dzialu pitolenie, usuwane sa tylko posty wplywajace w znacznej mierze na statystyke. Moim zdaniem posty z logo powinny zostac tam gdzie sa, po zakonczeniu pracy nad projektem zostana wszystkie scalone do jednego, chyba, ze sie Pani bedzie upierac to wtedy nie bede stala na drodze.
-
lenaar