zima przy pomocy wulkanu i parasolki

poezja rymowana, wolny wiersz, nierymowana, oda, sonety, treny hymny itp.

Moderator: Gacek

remik
Kontakt:

zima przy pomocy wulkanu i parasolki

Post autor: remik »

takie tu kotlety na zimno
Załączniki
zima przy pomocy wulkanu i parasolki.jpg
ann13

Post autor: ann13 »

w ogóle, to podoba mi się twoja kreatywność
jak peel jęczy do baby mniej
(przyganiał kocioł garnkowi)
ten najfajnieszy, bo trzeba w niego wejść, aby przeczytać tekst, to już wcale nie wiem jak ty to robisz, ale nowej pralki też nie włączę na gotowanie, tylko musi koza z miedzy pokazać mi nietelepatyczną brodą instrukcję, wiec być może moje zachwyty są na niewielki wzrost
remik
Kontakt:

Post autor: remik »

kociołku inteligencji ann
bardzo mi się podoba twój komentarz czujny
wałkuję ostatnio zagadnienie "seks bez słów"
i wychodzi mi na dobre
tzn.
seks bez słów jest gówniany i nudny kaleki taki jakiś niecały jak dziurawy garnek w grobie
ale bywa właśnie taki bez słów cudowny
z krzykiem łabędzia niemego tudzież kwiku niemiłosiernego
z babą-życiem tematem podobnie
czuję się lekko uleczony (oczywiście tylko górna połowa ciała zdrowienie:)

ten najfajnieszy w serii bo dojrzał przez poprzednie co mnie kurwa lekko przestraszyło napisawszy trzeci do fotki mając go tak po prostu z rękawa pod łokciem,
przestrach stąd, że następny może być za pięć minut i
bo trzeba pogotowie poe wzywać bo mi się ulewa w nadwórczości a kurwa kurwa kogo jamam wezwać w razie zalania?
będę jeszcze pożerał twój dogłębny komentarz bo smakuje
ann13

Post autor: ann13 »

no o seksie bez słów, to ja nic nie wiem remik, bo jestem raczej rozmowna, więc jakbym taki chciała odbyć, to pewnie więcej byłoby gadania niż tego seksu, w stosunku, długości golenia, do szerokości dotkniętych słowami ramion partnera, widziałam tylko taki na redtube i zostałam rozczarowana, bo wycieli powitalne helo, od razu przechodząc do rzeczy na podłodze, nie było też przybicia piątki na do widzenia w następnym łóżku, to nawet nie wiem czy między nimi zaiskrzyło

intelektualnie;)
a co do nagminności pisania, to uważam, że (chyba) każda sytuacja jest przejściowa i kiedyś możesz się zakorkować, wiec korzystaj z tego, że cię rozpiera

na dole;P)
ODPOWIEDZ