erekcjato gniot40
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato gniot40
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
gdzie te baby
z cyckami
jak reaktory atomowe
z przeciekami
niosace zgube XY
albo rozkolysanymi
walacymi
raz z prawa
raz z lewa
po ryju
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
a ty mi tu
chudzinko
z twoimi sliweczkami
troche wiekszymi od zbysiowych
chcesz swiat zawojowac
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
nie spojrzalbym na ciebie
gdyby nie te twoje oczy
blyszczace
w szklance
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
gdzie te baby
z cyckami
jak reaktory atomowe
z przeciekami
niosace zgube XY
albo rozkolysanymi
walacymi
raz z prawa
raz z lewa
po ryju
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
a ty mi tu
chudzinko
z twoimi sliweczkami
troche wiekszymi od zbysiowych
chcesz swiat zawojowac
ech
musze sobie echnac
aby nie zdechnac
nie spojrzalbym na ciebie
gdyby nie te twoje oczy
blyszczace
w szklance
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
-
ann13
-
olga
-
propan
-
cahl
Mężczyźni nie potrafią patrzeć. Radzę przyjąć taktykę Casanovy propan.
[ Dodano: 2006-12-14, 21:45 ]
Fobiak. To erekcjato nie robi na mnie wrażenia. Prawdopodobnie dlatego, że od ponad dwóch lat "słyszę" Twoje stekania, wzdychania i narzekania, bo nigdzie baby sobie znaleźć nie możesz. Spraw, żeby coś we mnie drgnęło, zaskocz, jak to niezwykli robić mężczyźni.
[ Dodano: 2006-12-14, 21:45 ]
Fobiak. To erekcjato nie robi na mnie wrażenia. Prawdopodobnie dlatego, że od ponad dwóch lat "słyszę" Twoje stekania, wzdychania i narzekania, bo nigdzie baby sobie znaleźć nie możesz. Spraw, żeby coś we mnie drgnęło, zaskocz, jak to niezwykli robić mężczyźni.
-
ann13
-
ann13
-
ann13
hah, no to ja mam jeszcze takie wizje lokalne (papierki lakmusowe dzisiaj mi spadły na podłogę, to moge pofantazjowac)
... oczy w szklance...
1. makabryczna wizja osoby, która protezy ponasza, wkładajac je na noc do soli fizjologicznej
2. posługujac się przenosnią mogą oznaczac takze zaslepienie jakieś i ograniczony widnokrąg, oraz malejacy horyzont z niepokreceniem głową na boki włącznie
3. albo ona pije - a on nie moze od niej wzroku oderwać liczac kolejne chausty nie popijane woda zamiast , bo jest zaprawiona w bojach , sytuacja moze byc odwrotna, on pije - ona mu liczy
4. on jest romantykiem i zwyczajnie widzi jej pojasniałe oczy odbite w kolorowej koniecznie szklance na glinianej podstawce
5. ona jest wielbicielka niskokalorycznej diety i lubi popluć pestkami od wiśni (szklanek nadgniłych), jak bronka z niedaleko od szosy, a on uwielbia te jej ekstrawagancję
ponieważ nie do końca mogę zebrać mysli przelotne, wiec na zraziku z cebulka, to byłoby na tyle tych moich posuniec
oczami w szklance:)
[ Dodano: 2006-12-15, 12:04 ]
ps.
w sumie najgorzej mnie martwi, ze ona takie małe te cycki ma....
... oczy w szklance...
1. makabryczna wizja osoby, która protezy ponasza, wkładajac je na noc do soli fizjologicznej
2. posługujac się przenosnią mogą oznaczac takze zaslepienie jakieś i ograniczony widnokrąg, oraz malejacy horyzont z niepokreceniem głową na boki włącznie
3. albo ona pije - a on nie moze od niej wzroku oderwać liczac kolejne chausty nie popijane woda zamiast , bo jest zaprawiona w bojach , sytuacja moze byc odwrotna, on pije - ona mu liczy
4. on jest romantykiem i zwyczajnie widzi jej pojasniałe oczy odbite w kolorowej koniecznie szklance na glinianej podstawce
5. ona jest wielbicielka niskokalorycznej diety i lubi popluć pestkami od wiśni (szklanek nadgniłych), jak bronka z niedaleko od szosy, a on uwielbia te jej ekstrawagancję
ponieważ nie do końca mogę zebrać mysli przelotne, wiec na zraziku z cebulka, to byłoby na tyle tych moich posuniec
oczami w szklance:)
[ Dodano: 2006-12-15, 12:04 ]
ps.
w sumie najgorzej mnie martwi, ze ona takie małe te cycki ma....
-
dean
tak, cycki są istotne... wszystkie (?) zwierzęta uprawiają seks "od tyłu"... tylko homo sapiens (czyżby sapiens?) "po bożemu"... jako, że dupka stanowi bardzo atrakcyjny element w trakcie aktu... cycki musiały urosnąć, aby ją przypominać... no i kontakt wzrokowy jest oprócz tego... jeśli nie po ciemku... 
-
ann13
-
ann13
-
cahl
-
cahl
-
ann13
-
olga
- cieniu1969
- Kontakt:
-
pełne szkło
dean pisze:tak, cycki są istotne... wszystkie (?) zwierzęta uprawiają seks "od tyłu"... tylko homo sapiens (czyżby sapiens?) "po bożemu"... jako, że dupka stanowi bardzo atrakcyjny element w trakcie aktu... cycki musiały urosnąć, aby ją przypominać... no i kontakt wzrokowy jest oprócz tego... jeśli nie po ciemku...
Seks odgrywa istotną rolę w społeczności bonobo. Stosunki seksualne są używane do powitań, rozwiązywania konfliktów i pokonfliktowego "godzenia się", a także jako przywilej udzielany przez samice w zamian za pożywienie (prostytucja?). Bonobo są jedynymi poza człowiekiem przedstawicielami naczelnych, u których zaobserwowano pocałunki językowe, spółkowanie pochwowe w pozycji twarzą w twarz, ocieractwo genitalne pomiędzy dwoma samicami (w języku Mongandu: hoka-hoka), ocieractwo genitalne pomiędzy dwoma samcami (ang. "penis-fencing"). Wszystkie te zachowania zachodzą zarówno pomiędzy członkami rodziny (blisko spokrewnionymi osobnikami) jak i innymi bonobo w stadzie. Bonobo nie utrzymują stałych związków rodzinnych. Dostępność seksualna samic spowodowała zupełny brak zachowań agresywnych u samców bonobo. U najbliżej spokrewnionych gatunków (Pan troglodytes, Homo sapiens) system "reglamentowanego seksu", jakim posługują się samice w procesie doboru płciowego, powoduje eskalację tego typu zachowań.
(Powyższy fragment pochodzi z: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bonobo , ale w necie i nie tylko można znaleźć wiele opracowań na temat tego gatunku szympansów. Zawsze irytował mnie fakt, że mimo tego, iż Bonobo są znacznie bardziej rozwinięte społecznie i umysłowo od grup naczelnych, którymi badacze zajmują się wręcz nagminnie, to jednak są one ustawicznie pomijane w produkowanych na masową skalę programach edukacyjnych. Dzieje się tak ze względu na ich 'otwarty' stosunek do seksu, który burzy powszechny (zwłaszcza w kręgach katolickich) pogląd utrzymujący, jakoby zwierzęta parzyły się wyłącznie w celach rozrodczych i nie wcielały w czyn jakichkolwiek fantazji).
pozdr.
-
pełne szkło