Do uzytkownikow portalu
Moderatorzy: Boob, Wojciech Graca, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Zwracam sie z prosba do wszystkich uzytkownikow o wypowiedzenie sie w ponizszej sprawie i zajecie stanowiska lub zaglosowanie w sprawie zbanowania wszystkich wymienionych uzytkownikow.
Witaj co mnie to obchodzi!
Poniżej znajduje się wiadomość wysłana do Ciebie przez Maciek.Jot za
pośrednictwem Twojego konta na witrynie „”. Jeżeli uznasz ją za spam, jest
obraźliwa lub w jakikolwiek sposób Cię niepokoi, poinformuj o tym
administratora forum, wysyłając informację na poniższy adres:
memberlist.php?mode=contactadmin
Dołącz do e-maila całą otrzymaną wiadomość wraz z nagłówkami. Zwróć uwagę
na to, że adresem zwrotnym tej wiadomości jest adres należący do
Maciek.Jot.
Treść wiadomości:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mam pytanie: czy używanie wulgaryzmów, powszechnie uważanych za obrażliwe i
traktowane są jako brak szacunku zarówno do odbiorcy jak i do języka jest
dozwolone na portalu Erekcjato ?
Byłem i jestem na wielu portalach ale po raz pierwszy spotykam się z tak
ogromną ilością słów wulgarnych na K, P i CH.
Na uznanych portalach użytkownicy, którzy używali takich słów i zwrotów
byli bezterminowo banowani.
Obecnie prym wodzi nanie (kobieta !) oraz fobiak i Gacek. Jestem tu od
niedawna ale nie takiego traktowania się spodziwałem tudzież takiej ,,
twórczości'' wieloletnich użytkowników w tym niektórych moderatorów.
Jeden moderator Boob zachował się wobec mnie z kulturą i zrozumieniem.
Bardzo proszę o zajęcie stanowiska i wyciągnięcie konsekwencji wobec w/w
osób bo nie życzę sobie być w dodatku publicznie nazywany ,, h... złamany
Witaj co mnie to obchodzi!
Poniżej znajduje się wiadomość wysłana do Ciebie przez Maciek.Jot za
pośrednictwem Twojego konta na witrynie „”. Jeżeli uznasz ją za spam, jest
obraźliwa lub w jakikolwiek sposób Cię niepokoi, poinformuj o tym
administratora forum, wysyłając informację na poniższy adres:
memberlist.php?mode=contactadmin
Dołącz do e-maila całą otrzymaną wiadomość wraz z nagłówkami. Zwróć uwagę
na to, że adresem zwrotnym tej wiadomości jest adres należący do
Maciek.Jot.
Treść wiadomości:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mam pytanie: czy używanie wulgaryzmów, powszechnie uważanych za obrażliwe i
dozwolone na portalu Erekcjato ?
Byłem i jestem na wielu portalach ale po raz pierwszy spotykam się z tak
ogromną ilością słów wulgarnych na K, P i CH.
Na uznanych portalach użytkownicy, którzy używali takich słów i zwrotów
byli bezterminowo banowani.
Obecnie prym wodzi nanie (kobieta !) oraz fobiak i Gacek. Jestem tu od
niedawna ale nie takiego traktowania się spodziwałem tudzież takiej ,,
twórczości'' wieloletnich użytkowników w tym niektórych moderatorów.
Jeden moderator Boob zachował się wobec mnie z kulturą i zrozumieniem.
Bardzo proszę o zajęcie stanowiska i wyciągnięcie konsekwencji wobec w/w
osób bo nie życzę sobie być w dodatku publicznie nazywany ,, h... złamany
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Witam.
Od wielu lat istnieje portal www.erekcjato.eu i znany jest z tego, że na tym portalu jest szeroko pojmowana wolność słowa i nie ma jakiejkolwiek cenzury wypowiedzi, czy twórczości, jak to często bywało „za komuny”.
Przed autorem tego donosu – Maciek.Jot, ostrzegano mnie cytuję:
” …widzę, że pojawił się już jeden koleś - Maciek.Jot , koleś jest dziwny, został wywalony z E.Literatów za złośliwe teksty pod adresem innych poetów. Trzeba na niego uważać, bo prawdopodobnie opublikował wiersz, który już dawno napisał i publikował na kilku portalach. To cwaniak jakich mało, podejrzewam, że sam na siebie zagłosował...
Niestety tego nie można uniknąć, jeśli ogłasza się wszem i wobec o konkursie. to trzeba się liczyć, że oprócz porządnych i uczciwych ludzi przyjdą też podejrzane menty.”
A oto tylko część publikacji i złośliwych tekstów autora Maciek.Jot, pod adresem innych użytkowników:
viewtopic.php?f=52&t=14178
viewtopic.php?f=18&t=14177
A oto tylko niektóre wypowiedzi użytkownika Maciek.Jot
ZAGADKA DLA GACKA DZIADKA
kto to?
nie zna słów, które chętnie używa
jak pies sąsiada-Gacek się nazywa
Jeśli jesteś na tym portalu aby bawić się w trolla to albo jesteś zaburzony albo jesteś zwyczajny gówniarz, którego nikt nie nauczył szacunku do innych. A teraz spuść wodę bo narobiłeś znowu smrodu.
A ty nanie, podobno inteligentna i oczytana dziewczyna -używasz jednego określenia na ,, naszego przyjaciela” i to najbardziej wulgarnego...
MASZ UBOGI , BARDZO UBOGI JĘZYK i to twoje podsumowanie tak naprawdę nic ciekawego i nowego nie wnosi.Ale jeśli to jest androfobia to radzę podjąć leczenie nanie.
jak się bawisz już w krytyka
zaglądaj czasem do słownika
JEŁOPIE
masz Gacku śmierdzące galoty
skończył się czas na pieszczoty
a czy się tobie spodobała czy nie, mam to gdzieś i cześć
i to byłoby na tyle panie fobiaku -portalowy prostaku
P.S.
Jeżeli komuś nie odpowiada profil tego portalu, to powinien go zwyczajnie ominąć, a nie czepiać się ludzi, robiąc przysłowiowy – smród.
Moim zdaniem (jeżeli już), to jedynym użytkownikiem żółtej strony, który powinien być zbanowany, to jest użytkownik Maciek.Jot. Z banem, w E.Literaci, będzie miał komplet.
Od wielu lat istnieje portal www.erekcjato.eu i znany jest z tego, że na tym portalu jest szeroko pojmowana wolność słowa i nie ma jakiejkolwiek cenzury wypowiedzi, czy twórczości, jak to często bywało „za komuny”.
” …widzę, że pojawił się już jeden koleś - Maciek.Jot , koleś jest dziwny, został wywalony z E.Literatów za złośliwe teksty pod adresem innych poetów. Trzeba na niego uważać, bo prawdopodobnie opublikował wiersz, który już dawno napisał i publikował na kilku portalach. To cwaniak jakich mało, podejrzewam, że sam na siebie zagłosował...
Niestety tego nie można uniknąć, jeśli ogłasza się wszem i wobec o konkursie. to trzeba się liczyć, że oprócz porządnych i uczciwych ludzi przyjdą też podejrzane menty.”
A oto tylko część publikacji i złośliwych tekstów autora Maciek.Jot, pod adresem innych użytkowników:
viewtopic.php?f=52&t=14178
viewtopic.php?f=18&t=14177
A oto tylko niektóre wypowiedzi użytkownika Maciek.Jot
ZAGADKA DLA GACKA DZIADKA
kto to?
nie zna słów, które chętnie używa
jak pies sąsiada-Gacek się nazywa
Jeśli jesteś na tym portalu aby bawić się w trolla to albo jesteś zaburzony albo jesteś zwyczajny gówniarz, którego nikt nie nauczył szacunku do innych. A teraz spuść wodę bo narobiłeś znowu smrodu.
A ty nanie, podobno inteligentna i oczytana dziewczyna -używasz jednego określenia na ,, naszego przyjaciela” i to najbardziej wulgarnego...
MASZ UBOGI , BARDZO UBOGI JĘZYK i to twoje podsumowanie tak naprawdę nic ciekawego i nowego nie wnosi.Ale jeśli to jest androfobia to radzę podjąć leczenie nanie.
jak się bawisz już w krytyka
zaglądaj czasem do słownika
JEŁOPIE
masz Gacku śmierdzące galoty
skończył się czas na pieszczoty
a czy się tobie spodobała czy nie, mam to gdzieś i cześć
i to byłoby na tyle panie fobiaku -portalowy prostaku
P.S.
Jeżeli komuś nie odpowiada profil tego portalu, to powinien go zwyczajnie ominąć, a nie czepiać się ludzi, robiąc przysłowiowy – smród.
Moim zdaniem (jeżeli już), to jedynym użytkownikiem żółtej strony, który powinien być zbanowany, to jest użytkownik Maciek.Jot. Z banem, w E.Literaci, będzie miał komplet.
Do uzytkownikow portalu
Donos goni donos. Ja też żądam wyjaśnień. Kto jeszcze donosi na tym portalu? Komu jeszcze doniesiono, a nie upublicznił treści donosu? I dlaczego użytkownik Gacek w jednym poście krytykuje donos użytkownika Maciek.Jot, a chwilę potem sam wspiera się anonimowym donosem na użytkownika Maćka.Jot? Kto stoi za tym donosem? Dlaczego użytkownik Gacek nie podał infoemacji o autorze tego donosu, zmniejszając wiarygodność zawartego w nim pomówienia?
Żądam wyjaśnień.
Żądam wyjaśnień.
- Gacek
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Zamiast mnie atakować, sprawdź, czy użytkownik Maciek.Jot jest zbanowany, na E.Literaci za złośliwe teksty pod adresem innych użytkowników, a tym samym potwierdzisz wiarygodność moich słów.
P.S.
Pytanie brzmiało:
"Mam pytanie: czy używanie wulgaryzmów, powszechnie uważanych za obrażliwe i
dozwolone na portalu Erekcjato ?" a nie kto na kogo donosi.
-
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Od siebie ci tu podam ,że zostałem zbanowany na portalu e-literaci z powodów osobistych a moje teksty nie były przede wszystkim wulgarne tak jak to zrobił kilkakrotnie wobec mojej osoby Gacek oraz fobiakborowik pisze: ↑2025-09-01, 15:57 Donos goni donos. Ja też żądam wyjaśnień. Kto jeszcze donosi na tym portalu? Komu jeszcze doniesiono, a nie upublicznił treści donosu? I dlaczego użytkownik Gacek w jednym poście krytykuje donos użytkownika Maciek.Jot, a chwilę potem sam wspiera się anonimowym donosem na użytkownika Maćka.Jot? Kto stoi za tym donosem? Dlaczego użytkownik Gacek nie podał infoemacji o autorze tego donosu, zmniejszając wiarygodność zawartego w nim pomówienia?
Żądam wyjaśnień.
Kocham pisać choć niekoniecznie tylko o miłości 

Do uzytkownikow portalu
Nie znam tego innego portalu i jego własnej dynamiki. Nie jestem zatem w stanie właściwie ocenić, nie będac na bieżąco, o co tam poszło i kto miał rację. Interesuje mnie natomiast, czy donos na Maćka.Jot, który upublicznił Gacek, został przeprowadzony na portalu erekcjato.eu. Jeśli tak, żądam upublicznienia autora tego donosu. Jestem użytkownikiem portale erekcjato.eu. Interesuje mnie zatem, co dzieje się tutaj, a nie gdzieś indziej, na nieznanych wodach internetu.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
fobiaka nie mieszaj w to
wcale cie nie przeklinalem
jedynie co zrobilem
to wczoraj nazwalem ciebie pania
ale nie bezposrednio
trzeba bylo poszukac kilka postow wyzej
i sie domyslec
wcale cie nie przeklinalem
jedynie co zrobilem
to wczoraj nazwalem ciebie pania
ale nie bezposrednio
trzeba bylo poszukac kilka postow wyzej
i sie domyslec
dajcie zyc grabarzom
- fobiak
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
gacek pozbieral to z naszego portalu, to wszystko wypisywal tutaj maciekborowik pisze: ↑2025-09-01, 16:36 Nie znam tego innego portalu i jego własnej dynamiki. Nie jestem zatem w stanie właściwie ocenić, nie będac na bieżąco, o co tam poszło i kto miał rację. Interesuje mnie natomiast, czy donos na Maćka.Jot, który upublicznił Gacek, został przeprowadzony na portalu erekcjato.eu. Jeśli tak, żądam upublicznienia autora tego donosu. Jestem użytkownikiem portale erekcjato.eu. Interesuje mnie zatem, co dzieje się tutaj, a nie gdzieś indziej, na nieznanych wodach internetu.
dajcie zyc grabarzom
- Gacek
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Oto twoje teksty, pod moim adresem:
Post autor: borowik » 2024-07-07, 14:07
Dobrze obłoczku ... znaczy się Gacku.
Post autor: borowik » 2024-07-07, 11:19
Hmm.. Przez ostatnie lata inni użytkownicy poddawali w wątpliwość twoją uczciwość. Nie rozstrzygam, kto miał rację, nie znając genezy sporu i wszystkich faktów. Ale dziś, gdy tak szybko zareagowałeś na mój komentarz, zaczynasz wzbudzać uzasadnione podejrzenia. Przyznaj Gacku. Nie kombinujesz czasem coś znowu?
Post autor: borowik » 2024-07-07, 14:07
Dobrze obłoczku ... znaczy się Gacku.
P.S.
jakoś nie chciałeś odpowiedzieć, jacy to użytkownicy przez ostatnie lata, poddawali w wątpliwość moją uczciwość.
Do uzytkownikow portalu
Mi chodzi o ten fragment:
Gacek pisze: ↑2025-09-01, 13:04
- Gacek
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Donosiłeś na mnie bez powodu i bez dowodów już ponad rok temu, nie ujawniając jacy to "inni użytkownicy poddawali w wątpliwość moją uczciwość"
Jakim prawem, (jako osoba zajmująca się plotkami i donosami) żądać cokolwiek ode mnie ?
Do uzytkownikow portalu
Różnica jest diametralna. Poddawanie twojej uczciwości w wątpliwość było jawne i każdy doskonale wiedział, o kim pisałem. Nie było sensu podawać osób, które to robiły, bo mogły sobie mimo wszystko tego nie życzyć. Nie robiły niczego w tajemnicy, tylko transparentnie na forum. Ty zaś powołujesz się na zakulisową informację, która na celu ma przedstawienie innego użytkownika w złym świetle. Jeżeli nie podasz autora tego donosu, możesz być podejrzany, o to, że wyssałeś całą sytuację z palca. Rzucasz oskarżenie w oparciu o zakulisowy donos, który albo został rzeczywiście tobie wysłany, albo całkowicie przez ciebie sfabrykowany.
Co więcej, donos jest instrumentem negatywnie odbieranym we wszystkich społecznościach. Użytkownicy portalu erekcjato.eu mają prawo wiedzieć, kto posługuje się takimi niecnymi praktykami.
Do uzytkownikow portalu
Co się tyczy samego pytania. Osobiście też nie lubię wulgaryzmów w przestrzeni publicznej. No ale, ludzie nie przestaną ich używać, więc trzeba sobie z tym jakoś radzić.
P.S. Właśnie przyszedł do mnie donos, którego autor (Maciej.Jot) spekuluje, kto mógł być autorem donosu upublicznionego przez Gacka. Także brałem tę osobę pod uwagę. Mam nadzieję, że autor/autorka donosu sam/sama się przyzna publicznie.
P.S. Właśnie przyszedł do mnie donos, którego autor (Maciej.Jot) spekuluje, kto mógł być autorem donosu upublicznionego przez Gacka. Także brałem tę osobę pod uwagę. Mam nadzieję, że autor/autorka donosu sam/sama się przyzna publicznie.
- Gacek
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Widzę, że z Maciek.Jot, lubujecie się w donosach

P.S.
A to co otrzymałem, to nie był donos, tylko stwierdzenie faktów i wyrażenie swojej opinii.
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Przyszedl nowy donos, prosze o odniesienie sie, w celu podjecia decyzji, zrealizowania jej i zadowolenia poszkodowanego uzytkownika.
kilka wulgarnych cytatów
Wysłano: wczoraj, o 15:22
Od: Maciek.Jot
Odbiorca: co mnie to obchodzi
autor: Gacek » 2025-08-21, 17:30
A kto Gacka nie szanuje,
niech go w dupę pocałuje
autor: Gacek » 2025-08-21, 19:48
Maciek.Jot pisze: ↑2025-08-21, 19:29jak Maćkowi w ripoście znowu przesolił
Pisz z sensem i składnie,
nie pierdol nieładnie,
pisze się – przysolił,
czyli – przypierdolił,
fobiak, to gość znany,
a tyś – chuj złamany
pierdolone erekcjato
Post autor: fobiak » 2025-08-21, 18:35
maciek mial chuja nie od parady
stawal lub zwisal wciaz sie buntowal
znecal sie nad nim nie bylo rady
maciek uciekal przed nim sie chowal
poznal poetke bardzo jebliwa
w glowie mial chmury spacer i wzdechy
a w spodniach przypadlosc wstydliwa
i milosc do prasowania dechy
poetka chciala chuj sie porywal
lecz dobre wychowanie wygralo
bez wulgaryzmow na chuja wplywal
aby sie tylko nic nie wydalo
podsumowując
Post autor: nanie » 2025-08-21, 22:26
mężczyźni mają skłonność do porównań i to im się bierze z chuja. od wczesnej młodości latają z linijką i porównują maczugę kolegi, którą podejrzeli pod prysznicem po meczu w męskiej szatni, do swojej, mającej AŻ o trzy centymetry mniej i w chujową myśl przewodnią im wchodzi robienie konfrontacji, walk kogutów i chujowych zestawień. porównują wszystko, samochód, mieszkanie, dochody, nawet swoje dziecko. czasem przenoszą swoje myślenie chujem na kobiety. kiedy ostatnio byłam u koleżanki, która powiła męskie niemowlę, pierwsze co zrobiła, albo kolejne, to odwinęła go z pampersa i poprosiła, aby spojrzeć, czy on jednak nie ma za małego, na co w jej mężu odezwała się męska solidarność i urażona
duma z syna, bo jej warknął, no co kurwa, masz z tym jakiś problem?, obie zaczęłyśmy się śmiać, bo nawet jakby dwie kobiety miały tego samego chuja (nie w jednym czasie;), na przechowanie pomiędzy nogami a brzegiem zakończenia zębów mądrości, dłużej jak jedną noc i nie potraktowały go jak wibrator, tylko zapomniały parasolki, to historia każdego chuja mogłaby być ciekawa i mogłaby odkrywać jakieś nowe ułożenie jajec względem wyhaczonej kobiecości i mogłaby nie wysadzić wszystkich chujów tego świata w jedno pizdu. mężczyznom i tak jest wszystko jedno, blondynka, brunetka, głupia, byle jaka, psychopatka, ubrana w cekiny, w garnitur, może być, byle wasz chuj nie odbiegał od rozmiarów chuja kolegi.
mogłaby jeszcze, jakoś tak fajnie, sprytnie uwieść, tego waszego chuja, żeby nie poczuł się nie daj boże oszukany, że zadaje się z kretynką, bo wtedy wasz chuj byłby bardzo urażony.
kobiety często na tzw. stare lata rozwodzą się ze swoim chujem, po menopauzie spada im libido i z tego, wielbionego głównie przez mężczyzn, swojego chuja, z excela, z tego chuja który kiedyś był żywą, stojącą, w międzyczasie przed oczami opowieścią, pozostaje tylko stary chuj, któremu nie chce się wiecznie wycierać nosa, opierać, wysłuchiwać jego zachwyconych sobą opowieści o kolejnej dupie jakiejś dorotki i pierdzenia, po bliżej niezidentyfikowanym obiekcie nie do zjedzenia, z którym to, człowiekiem posiadającym właśnie TEGO chuja, być może ociupinę mniejszego, od innych chujów, nie można się nawet zaprzyjaźnić i "nigdy w życiu" by się na niego nawet nie spojrzało, gdyby nie miał chuja
kilka wulgarnych cytatów
Wysłano: wczoraj, o 15:22
Od: Maciek.Jot
Odbiorca: co mnie to obchodzi
autor: Gacek » 2025-08-21, 17:30
A kto Gacka nie szanuje,
niech go w dupę pocałuje
autor: Gacek » 2025-08-21, 19:48
Maciek.Jot pisze: ↑2025-08-21, 19:29jak Maćkowi w ripoście znowu przesolił
Pisz z sensem i składnie,
nie pierdol nieładnie,
pisze się – przysolił,
czyli – przypierdolił,
fobiak, to gość znany,
a tyś – chuj złamany
pierdolone erekcjato
Post autor: fobiak » 2025-08-21, 18:35
maciek mial chuja nie od parady
stawal lub zwisal wciaz sie buntowal
znecal sie nad nim nie bylo rady
maciek uciekal przed nim sie chowal
poznal poetke bardzo jebliwa
w glowie mial chmury spacer i wzdechy
a w spodniach przypadlosc wstydliwa
i milosc do prasowania dechy
poetka chciala chuj sie porywal
lecz dobre wychowanie wygralo
bez wulgaryzmow na chuja wplywal
aby sie tylko nic nie wydalo
podsumowując
Post autor: nanie » 2025-08-21, 22:26
mężczyźni mają skłonność do porównań i to im się bierze z chuja. od wczesnej młodości latają z linijką i porównują maczugę kolegi, którą podejrzeli pod prysznicem po meczu w męskiej szatni, do swojej, mającej AŻ o trzy centymetry mniej i w chujową myśl przewodnią im wchodzi robienie konfrontacji, walk kogutów i chujowych zestawień. porównują wszystko, samochód, mieszkanie, dochody, nawet swoje dziecko. czasem przenoszą swoje myślenie chujem na kobiety. kiedy ostatnio byłam u koleżanki, która powiła męskie niemowlę, pierwsze co zrobiła, albo kolejne, to odwinęła go z pampersa i poprosiła, aby spojrzeć, czy on jednak nie ma za małego, na co w jej mężu odezwała się męska solidarność i urażona
duma z syna, bo jej warknął, no co kurwa, masz z tym jakiś problem?, obie zaczęłyśmy się śmiać, bo nawet jakby dwie kobiety miały tego samego chuja (nie w jednym czasie;), na przechowanie pomiędzy nogami a brzegiem zakończenia zębów mądrości, dłużej jak jedną noc i nie potraktowały go jak wibrator, tylko zapomniały parasolki, to historia każdego chuja mogłaby być ciekawa i mogłaby odkrywać jakieś nowe ułożenie jajec względem wyhaczonej kobiecości i mogłaby nie wysadzić wszystkich chujów tego świata w jedno pizdu. mężczyznom i tak jest wszystko jedno, blondynka, brunetka, głupia, byle jaka, psychopatka, ubrana w cekiny, w garnitur, może być, byle wasz chuj nie odbiegał od rozmiarów chuja kolegi.
mogłaby jeszcze, jakoś tak fajnie, sprytnie uwieść, tego waszego chuja, żeby nie poczuł się nie daj boże oszukany, że zadaje się z kretynką, bo wtedy wasz chuj byłby bardzo urażony.
kobiety często na tzw. stare lata rozwodzą się ze swoim chujem, po menopauzie spada im libido i z tego, wielbionego głównie przez mężczyzn, swojego chuja, z excela, z tego chuja który kiedyś był żywą, stojącą, w międzyczasie przed oczami opowieścią, pozostaje tylko stary chuj, któremu nie chce się wiecznie wycierać nosa, opierać, wysłuchiwać jego zachwyconych sobą opowieści o kolejnej dupie jakiejś dorotki i pierdzenia, po bliżej niezidentyfikowanym obiekcie nie do zjedzenia, z którym to, człowiekiem posiadającym właśnie TEGO chuja, być może ociupinę mniejszego, od innych chujów, nie można się nawet zaprzyjaźnić i "nigdy w życiu" by się na niego nawet nie spojrzało, gdyby nie miał chuja

Do uzytkownikow portalu
osobiście, jestem bardzo zadowolona, że co mnie to obchodzi przeczytał/ a
w końcu jakiś mój tekst
o ja pierdolę :P
w końcu jakiś mój tekst
o ja pierdolę :P
- JoViSkA
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 16 times
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
Uprzejmie donoszę, że czuję się w obowiązku ostrzegać trzódkę przed zagrożeniem, mimo, że kocham wszystkie psy i koty, zawsze znajdzie się ten najczarniejszy, który ostrzy sobie pazury na samą myśl, że komuś je wbije...Nie lubię Maćka.Jot i ubolewam, że się tu przybłąkał w poszukiwaniu zadymy...niektórych osobników należy izolować od reszty nie tylko dla dobra ogółu, ale również dla dobra jego samego...

- Gacek
- Kontakt:
- fobiak
- Kontakt:
Do uzytkownikow portalu
proponuje zamknac temat, wszyscy uzytkownicy sie nie wypowiedzieli, wiekszosc demokratyczna nie zaglosowala, wymienieni uzytkowicy dobrowolnie sie nie zglosili do zbanowaniaco mnie to obchodzi pisze: ↑2025-09-01, 11:20 Zwracam sie z prosba do wszystkich uzytkownikow o wypowiedzenie sie w ponizszej sprawie i zajecie stanowiska lub zaglosowanie w sprawie zbanowania wszystkich wymienionych uzytkownikow.
dajcie zyc grabarzom