wre.........
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
ann13
wre.........
wre....
przyjdż i powiedz mi prosze, czy mogę uzywać obydwie formy:
porwisty i porywisty, tylko ta druga wystepuje w słowniku, ale potocznie uzywa sie równiez tej pierwszej
pomóz no, bo sobie jaja ze mnie robia na sokarisie, a ja nie wiem, jak wybranąc :)
przyjdż i powiedz mi prosze, czy mogę uzywać obydwie formy:
porwisty i porywisty, tylko ta druga wystepuje w słowniku, ale potocznie uzywa sie równiez tej pierwszej
pomóz no, bo sobie jaja ze mnie robia na sokarisie, a ja nie wiem, jak wybranąc :)
-
ann13
-
ann13
-
ann13
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
-
ann13
ksieciuniu, zmienię tylko wtedy, jak wre przyklepie ze swoim poczuciem, niekoniecznie odpowiadajacym słownikowi, bo to najmniej całoksztatnie się odlicza :)
na czacie zapewniał, ze tak, bo ma do mnie słabośc;P) , ale nie próbowałam wchodzić na stałym nicku, szczerze mówiąc zapomniałam, nie zalezy mi aż tak, i chyba mi to lekutko wisi kwiatem kalafiora miedzy udami rozsunietymi
tam gdzie mnie nie chca , to ja się nie wciskam na siłe
posiadając moc :) hahhahha
na czacie zapewniał, ze tak, bo ma do mnie słabośc;P) , ale nie próbowałam wchodzić na stałym nicku, szczerze mówiąc zapomniałam, nie zalezy mi aż tak, i chyba mi to lekutko wisi kwiatem kalafiora miedzy udami rozsunietymi
tam gdzie mnie nie chca , to ja się nie wciskam na siłe
posiadając moc :) hahhahha