fajowe :P)

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

ann13

fajowe :P)

Post autor: ann13 »

DLA M?ŠÂ?CZYZN - WST?ŠP WOLNY

Uwaga:
Ze względu na trudny i zaawansowany charakter, każde ze spotkań musi być ograniczone do maksimum ośmiu uczestników. Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:

DZIE?‘ PIERWSZY
1. JAK WYKONA?† KOSTKI LODU - Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.

2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? - Dyskusja.

3. R?“Â?NICE POMI?ŠDZY KOSZEM NA PRANIE A PODÂ?OGÂ? - ?†wiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. NACZYNIA I SZTU?†CE; CZY LEWITUJÂ? SAMODZIELNIE KIERUJÂ?C SI?Š DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? - Debata panelowa z udziałem ekspertów.
5. PILOT DO TELEWIZORA - Utrata pilota - linia pomocy i grupy wsparcia.
6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY - Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
7. ZAPAMI?ŠTYWANIE WAÂ?NYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SP?“ÂŹNIENIA - Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIE?‘ DRUGI
1. PUSTE KARTONY I BUTELKI; LOD?“WKA CZY KOSZ? - Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.
2. ZDROWIE; PRZYNOSZENIE JEJ KWIAT?“W NIE JEST GROÂŹNE DLA ZDROWIA - Prezentacja PowerPoint.
3. PRAWDZIWI M?ŠÂ?CZYÂŹNI PYTAJÂ? O KIERUNEK, KIEDY SI?Š ZGUBIÂ? - Wspomnienia tych, którzy przeżyli.
4. CZY MOÂ?NA SIEDZIE?† CICHO, GDY ONA PROWADZI? - Gra na symulatorze.
5. DOROSÂ?E Â?YCIE; PODSTAWOWE R?“Â?NICE POMI?ŠDZY TWOJÂ? MATKÂ? A TWOJÂ? PARTNERKÂ? - ?†wiczenia praktyczne i odgrywanie ról.

6. JAK BY?† IDEALNYM PARTNEREM W ZAKUPACH - ?†wiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.

7. TECHNIKI PRZEÂ?YCIA; JAK Â?Y?† B?ŠDÂ?C CAÂ?Y CZAS W BÂ??ŠDZIE - Dostępni indywidualni psychoterapeuci.
dean

Post autor: dean »

czy ten kurs jest dofinansowany przez Europejski Fundusz Społeczny? :-D
ile trwa, ile kosztuje i do kiedy można się zapisać? :-D
ann13

dean, słyszałam, ze sponsorem głównym jest radio maryja , które chetnie wychodzi naprzeciw grupie wyprowadzonych z równowagi kobiet, a ponoć dodatkową atrakcją,
mają być poszukiwania punktu gy :)
bo mężczyżni również nie mają pojęcia o anatomii ludzkiej

jesli jest mecz IV ligi :mrgreen:
dean

fobiak mawia i dowody przedstawiał kiedyś naukowe, że punkt G to jedna wielka ściema... nie wiem jak z empirią u niego...
ale nigdy mu nie wierzyłem w "tych" kwestiach... udałem się więc w poszukiwaniu punktu G... i znalazłem :-P
ann13

chyba w atlasie z grzybami :P)

dean, no moze i sciema , ja też do dziś głowy bym sobie obciac nie dała, ze on istnieje, no ale jakie przyjemne mogą być poszukiwania ;)
hahha, powiem wiecej, czy nie lepiej jest szukać, niż znalezć ?
dean

...na Galapagos...
Awatar użytkownika
cieniu1969
Kontakt:

Post autor: cieniu1969 »

o jezu tylko w katolandzie mozna cus takiego wymyślić:)
Anty_Fobia bleeeee
ODPOWIEDZ