Erekcjato babie lato
Moderator: nuel
-
Pablo z pueblo
Erekcjato babie lato
Poranną rosą
kontrastowo odcina się ogród
od reszty świata.
Słońce kieruje promień na pająka
śpiącego pod liściem ślicznie zielonym.
Koraliki rosy na pajęczynie
nawet nie drgną.
Nocą uprządł sieć
hipermarketów
Biedronka.
kontrastowo odcina się ogród
od reszty świata.
Słońce kieruje promień na pająka
śpiącego pod liściem ślicznie zielonym.
Koraliki rosy na pajęczynie
nawet nie drgną.
Nocą uprządł sieć
hipermarketów
Biedronka.
heh pablo mi sie to podoba...ale dlaczego zaskoczenie zapisujesz dwustopniowo?...
wydaje mi sie ze zaskoczenie powinno byc tak zapisane...
"hipermarketow z biedronka"...
wtedy byloby kilka mozliwosci interpretacji tego zakonczenia...
-z biedronka jako znakiem firmowym w tle
-z bieronka ktora zlapal w sidla lub w "sidla"(manie) zakupow,
-ze razem ta siec stworzyli (ona zaprojektowala, on wykonal
)
hmm to takie moje gdybanie przy kawie, byc moze powinno byc tylko hipermarketow, ale mi sie akurat ta biedronka tez podoba...

wydaje mi sie ze zaskoczenie powinno byc tak zapisane...
"hipermarketow z biedronka"...
wtedy byloby kilka mozliwosci interpretacji tego zakonczenia...
-z biedronka jako znakiem firmowym w tle
-z bieronka ktora zlapal w sidla lub w "sidla"(manie) zakupow,
-ze razem ta siec stworzyli (ona zaprojektowala, on wykonal
hmm to takie moje gdybanie przy kawie, byc moze powinno byc tylko hipermarketow, ale mi sie akurat ta biedronka tez podoba...
-
Pablo z pueblo
-
ann13
-
Pablo z pueblo
lena_ar - spoko
stachu - nie znam
wre... - nie umiem trafić w jej gust
sonia - sonia to zgrywuska
olga - olgi się boję
Ksiaze Polkrwi - mnie nie lubi
Brzuszek - różnie
kawa - nie mam opinii ;):)
ann13 - jw
cieniu1969 - może być tendencyjna.
Kawo, kiedys opublikowałem erekcjato na hybrisie, potem wkleiłem je na e-poezji. (to było konkursowe erekcjato). Fobiak mnie oszczerzył że oszukuje i umieszczam erekcjato wcześniej publikowane, a to nie była prawda, (kwestia różnych czasów ustawienia serwerów, nie znam się) na e-poezji był taki sam czas jak na hybrisie niemniej fobiak uznał że na e-poezję wkleiłem jako pierwsze. oczywiście nikt mi nie uwierzył, wszyscy się uczepili że jestem oszustem, więc teraz po prostu sram (wybacz za określenie) na te "konkursy". a to że czasem tu coś wkleję... nie oznacza że chcę konkurowac z innymi. Poza tym moje erekcjato sa slabe.
stachu - nie znam
wre... - nie umiem trafić w jej gust
sonia - sonia to zgrywuska
olga - olgi się boję
Ksiaze Polkrwi - mnie nie lubi
Brzuszek - różnie
kawa - nie mam opinii ;):)
ann13 - jw
cieniu1969 - może być tendencyjna.
Kawo, kiedys opublikowałem erekcjato na hybrisie, potem wkleiłem je na e-poezji. (to było konkursowe erekcjato). Fobiak mnie oszczerzył że oszukuje i umieszczam erekcjato wcześniej publikowane, a to nie była prawda, (kwestia różnych czasów ustawienia serwerów, nie znam się) na e-poezji był taki sam czas jak na hybrisie niemniej fobiak uznał że na e-poezję wkleiłem jako pierwsze. oczywiście nikt mi nie uwierzył, wszyscy się uczepili że jestem oszustem, więc teraz po prostu sram (wybacz za określenie) na te "konkursy". a to że czasem tu coś wkleję... nie oznacza że chcę konkurowac z innymi. Poza tym moje erekcjato sa slabe.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
no to nie jeste erekcjato, gdybys zrobil tak jak wredna tobie podpowiedziala to by bylo
z tym konkursem to nie bylo tak, zegary na e-poezja i e-poesis chodza z roznica jednej godziny (dokladnie) na e-poezja opublikowales o godzine i dwie minuty wczesniej, wiec fobiak sie nie pomylil, mozesz to sprawdzic, kazdy moze
co by sie dzialo gdybym jeszcze ja przymrozyl jedno oko......burdel by byl
z tym konkursem to nie bylo tak, zegary na e-poezja i e-poesis chodza z roznica jednej godziny (dokladnie) na e-poezja opublikowales o godzine i dwie minuty wczesniej, wiec fobiak sie nie pomylil, mozesz to sprawdzic, kazdy moze
co by sie dzialo gdybym jeszcze ja przymrozyl jedno oko......burdel by byl
- cieniu1969
- Kontakt:
-
Pablo z pueblo
- cieniu1969
- Kontakt: