jeśli nie pozwolę na
muśnięcia twoich warg spierzchniętych
przeczesywanie palcami włosów
zawiązywanie sznurówek na supeł
sen w łóżku należącym do mnie
dmuchanie w talerz zupy
spacerowanie z moim psem
deptanie mi po piętach
czy jeśli nie pozwolę
ty pozwolisz mi
nie umrzeć?
erekcjato refleksji
Moderator: nuel
-
dean
nie wiem, kurde... nie wiem jak się odnieść...
spokojnie pada zarzut na urwanie tekstu...
rozumiem, że gra z czytelnikiem polegać ma na tym na co ona mu nie pozwoli ("jeśli nie pozwolę")... to na co on pozwoli jej... czyli w domyśle - na to, na co wcześniej ona się nie zgodzi, aby on zrobił jej...
a awersacyjny kop ma polegać na tym, że wymieniane wcześniej czynności są apoteozą życia... zaś peelce zależy na tym, aby on nie pozwolił jej umrzeć, a nie tam ją muskał wargami czy dmuchał w talerz zupy...
spokojnie pada zarzut na urwanie tekstu...
rozumiem, że gra z czytelnikiem polegać ma na tym na co ona mu nie pozwoli ("jeśli nie pozwolę")... to na co on pozwoli jej... czyli w domyśle - na to, na co wcześniej ona się nie zgodzi, aby on zrobił jej...
a awersacyjny kop ma polegać na tym, że wymieniane wcześniej czynności są apoteozą życia... zaś peelce zależy na tym, aby on nie pozwolił jej umrzeć, a nie tam ją muskał wargami czy dmuchał w talerz zupy...
-
Gruba Lola
dean pisze: rozumiem, że gra z czytelnikiem polegać ma na tym na co ona mu nie pozwoli ("jeśli nie pozwolę")... to na co on pozwoli jej... czyli w domyśle - na to, na co wcześniej ona się nie zgodzi, aby on zrobił jej...
pewnie dobrze rozumiesz, ale ja Ciebie nie rozumiem.
[ Added: 2007-07-25, 12:03 ]
inaczej napiszę:
jeśli nie pozwolę na
muśnięcia twoich warg spierzchniętych
przeczesywanie palcami włosów
zawiązywanie sznurówek na supeł
sen w łóżku należącym do mnie
i poranne budzenie zimnym oddechem
dmuchanie w talerz zupy
spacerowanie z moim psem
deptanie mi po piętach
czy jeśli nie pozwolę