Erekcjato bez pomysłu na tytuł
Erekcjato bez pomysłu na tytuł
jak ja to kocham
to podniecenie
to wychodzenie
no i wchodzenie
to...dochodzenie
komisji śledczej
to podniecenie
to wychodzenie
no i wchodzenie
to...dochodzenie
komisji śledczej
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
hehe kawa, udalo ci sie napisac definicyjne erekcjato...poprzedni tytul byl znacznie lepszy, nadawal tekstowi "smaczku"
jak ja to kocham
to podniecenie
to wchodzenie
to wychodzenie
no i dochodzenie
to "no i" lepsze byloby na koncu jako zamkniecie wiersza...no i kolejnosc wersow bym zmienila,bo zeby wyjsc trzeba najpierw wejsc
podoba mi sie calosc, ale z wczesniejszym tytulem...chociaz dokladnie go nie pamietam, ale podobalo mi sie ze z erotyzmem w tle, albo cos takiego tam bylo...(bo rzucalam wtedy tylko jednym okiem)
wpisz prosze ten wczesniejszy tytul chociaz w poscie, zebym sobie go mogla ocenic

jak ja to kocham
to podniecenie
to wchodzenie
to wychodzenie
no i dochodzenie
to "no i" lepsze byloby na koncu jako zamkniecie wiersza...no i kolejnosc wersow bym zmienila,bo zeby wyjsc trzeba najpierw wejsc

podoba mi sie calosc, ale z wczesniejszym tytulem...chociaz dokladnie go nie pamietam, ale podobalo mi sie ze z erotyzmem w tle, albo cos takiego tam bylo...(bo rzucalam wtedy tylko jednym okiem)
wpisz prosze ten wczesniejszy tytul chociaz w poscie, zebym sobie go mogla ocenic