Znak zapytania
Moderator: Gacek
Znak zapytania
Kim jestem?
Pytasz Ty mnie o to?
Odpowiem Ci,
Po srodku areny slepcow,
stoi arlekin,
w jednym reku trzyma biblie,
w drugim zas swoj dziennik,
czytajac na wyrywki raz z jednej ksiazki
raz z drugiej,
opowiada on historie...
...na poczatku byl Chaos a o 9:15 mialem spotkanie z jej zapachem... i wiedzial Pan ze to bylo dobre... 17:25 pieprzylem jej umysl obietnicami... i wyszla bestia z morza... Wtorek 11:15 wszedlem do sali konferencyjnej i skonstatowalem ze wokol sami klamcy...a liczba ich jak piasek morski... 02:00 niedziela obudzilem sie z ogromnym bolem glowy ...i tego dnia odpoczalem.
Teraz wiesz kim jestem?
Pytasz Ty mnie o to?
Odpowiem Ci,
Po srodku areny slepcow,
stoi arlekin,
w jednym reku trzyma biblie,
w drugim zas swoj dziennik,
czytajac na wyrywki raz z jednej ksiazki
raz z drugiej,
opowiada on historie...
...na poczatku byl Chaos a o 9:15 mialem spotkanie z jej zapachem... i wiedzial Pan ze to bylo dobre... 17:25 pieprzylem jej umysl obietnicami... i wyszla bestia z morza... Wtorek 11:15 wszedlem do sali konferencyjnej i skonstatowalem ze wokol sami klamcy...a liczba ich jak piasek morski... 02:00 niedziela obudzilem sie z ogromnym bolem glowy ...i tego dnia odpoczalem.
Teraz wiesz kim jestem?
- cieniu1969
- Kontakt:
mamy wstęp... drugi wers lepiej zabrzmiałby chyba "Ty mnie o to pytasz?" albo "Ty mnie pytasz o to?"
arlekin trzymający biblię w jednej ręce... a w drugiej swój dziennik... to jest dla mnie nie do przejścia... maska jako pojęcie... jako archetyp właśnie... to jest temat na doktorat... ale, ale... cóż on opowiada?
moim zdaniem peel jest pijakiem
arlekin trzymający biblię w jednej ręce... a w drugiej swój dziennik... to jest dla mnie nie do przejścia... maska jako pojęcie... jako archetyp właśnie... to jest temat na doktorat... ale, ale... cóż on opowiada?
moim zdaniem peel jest pijakiem