komentarze i uprawnienia
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
ann13
komentarze i uprawnienia
dobra dean bo ja tu czegoś nie rozumiem
chciałam Cię delikatnie zjebać, za tą spermę pod deborą, bo prawdę mówiąc nie ustaliłam z nią, czy życzy sobie plemniki pod swoim wierszem, ale okazało się, że temat mam zablokowany. abstrahując od tego, czy poeci poralowi chcą, lub nie chcą zostać podsumowani, to wsadzenie trzech groszy w parawanie jest teraz dla wybrańców ?
przepraszam, ale w brązie mi nie do twarzy
i obawiam się, że na zawsze zostanę raczej w czarnym
żakiecie
chciałam Cię delikatnie zjebać, za tą spermę pod deborą, bo prawdę mówiąc nie ustaliłam z nią, czy życzy sobie plemniki pod swoim wierszem, ale okazało się, że temat mam zablokowany. abstrahując od tego, czy poeci poralowi chcą, lub nie chcą zostać podsumowani, to wsadzenie trzech groszy w parawanie jest teraz dla wybrańców ?
przepraszam, ale w brązie mi nie do twarzy
i obawiam się, że na zawsze zostanę raczej w czarnym
żakiecie
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
-
ann13
ja nie jestem pewna, bo właściwie przeklejając kogoś tutaj, biorę jakąś odpowiedzialność, również za komentarz
deana :P)
haha, i nawet nie o komentarz chodzi, bo są generalnie fajowe, tylko o to, że ktoś być może ich nie zrozumie, a najbardziej winnego poszuka w osobie, która zrobiła mu wycieczkę, oczywiście zakładając, że znajdzie siebie tutaj
cieniu, no
jeszcze mi giwery brakuje
antka:P)
deana :P)
haha, i nawet nie o komentarz chodzi, bo są generalnie fajowe, tylko o to, że ktoś być może ich nie zrozumie, a najbardziej winnego poszuka w osobie, która zrobiła mu wycieczkę, oczywiście zakładając, że znajdzie siebie tutaj
cieniu, no
jeszcze mi giwery brakuje
antka:P)
-
ann13
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
wkleic mozesz, nie wolno tobie przerabiac i uprawiac komercje
a jak ktos wkleja na necie to upublicznia dla wszystkich
chyba, ze miejsce jest zamkniete dla publiki
na portalu komercyjnym tobie nie powinnas wklejac jesli nie zastosujesz sie do przepisow, bo tam czekaja na naiwniakow
a jak ktos wkleja na necie to upublicznia dla wszystkich
chyba, ze miejsce jest zamkniete dla publiki
na portalu komercyjnym tobie nie powinnas wklejac jesli nie zastosujesz sie do przepisow, bo tam czekaja na naiwniakow
dajcie zyc grabarzom
-
dean