Erekcjato miłosne
Moderator: nuel
-
robert kobryń
Erekcjato miłosne
A jednak się zakochałem.
Hac. Ot i niespodzianka.
Nie, żeby zbyt mocno.
A jednak zawsze trochę.
Zakochałem się na chwilę,
Z nudów chyba.Tak dla afery.
Co będzie dalej ? Nie wiem.
Ale wiem, jestem zakochany.
To najprawdziwsza prawda
Hac. Ot i niespodzianka.
Nie, żeby zbyt mocno.
A jednak zawsze trochę.
Zakochałem się na chwilę,
Z nudów chyba.Tak dla afery.
Co będzie dalej ? Nie wiem.
Ale wiem, jestem zakochany.
To najprawdziwsza prawda
-
ann13
marcinku, TY chyba miłość to widziałeś ostatnio w sukcesach i porażkach na stronie ilustrowanej obślinionym pocałunkiem 23 . zakochać się nie mozna ( na szczęście) ani mocno, ani słabo, ani z nudów, ani dla afery, tylko przypadkiem, a jak doszedłeś tym tekstem do najprawdziwszej prawdy, to chyba tylko, to nie wiem może mi powiedzieć
-
ann13
Panie Marcinie Rajski tytułuj swoje odpowiedzi, bo nie wiadomo do kogo trutututasz.
Przyjmując za obiektywne wszystkie znaki na niebie i ziemi są one skierowane do An, ale przecież, nie wszystko co rozum ludzki uważa za pewnik pewnikiem byc musi.
Jakies plotki gdzies baby roznosily, że ludzki rozum nie jest w stanie sprostać najwazniejszym zagadnieniom.
Mowa oczywiscie o motylkach;)
Przyjmując za obiektywne wszystkie znaki na niebie i ziemi są one skierowane do An, ale przecież, nie wszystko co rozum ludzki uważa za pewnik pewnikiem byc musi.
Jakies plotki gdzies baby roznosily, że ludzki rozum nie jest w stanie sprostać najwazniejszym zagadnieniom.
Mowa oczywiscie o motylkach;)
-
robert kobryń
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
nie żebym był jakimś ekspertem,
ale jeśli to miał być wierszyk o miłości
- bo tnje - to ja jestem dżordż klunej;
jak chcesz o miłości poczytać to poczytaj
se swojego guru dżeka londona opowiadanie
kawał mięsa a jak ci się nie chce to kliknij
tu:http://pl.youtube.com/watch?v=7-3XWsmwztc
ale jeśli to miał być wierszyk o miłości
- bo tnje - to ja jestem dżordż klunej;
jak chcesz o miłości poczytać to poczytaj
se swojego guru dżeka londona opowiadanie
kawał mięsa a jak ci się nie chce to kliknij
tu:http://pl.youtube.com/watch?v=7-3XWsmwztc
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
-
dean
heh... awersacja ma chyba zaskakiwać tym, że tekścik (kruchy, bardzo kruchy) mając piznąć po żebrach jakąś kurwą, sraniem albo conajmniej glutem czy charą z gardła... jednak ma potwierdzać "co powyższe"...
gdy dasz tytuł "erekcjato zakochanego spryciarza"... to czytelnik pomyśli, że to jest conajmniej o seksie analnym... a tu taki spryciarz, że się zakochał...
gdy dasz tytuł "erekcjato zakochanego spryciarza"... to czytelnik pomyśli, że to jest conajmniej o seksie analnym... a tu taki spryciarz, że się zakochał...