erekcjato f40
wiesz olga jak cie przeczytalam przypomniala mi sie taka sytuacja z dziecinstwa...
mama stawiala mi jedna kolezanke czesto za wzor...mowiac: widzisz moglabyc tak jak kasia to zrobic, albo sie zachowac, albo jeszcze inne albo
...
wiem, ze ja jej nie cierpialam
, wiec jak fobiak mnie znielubi (kiedykolwiek by to nastapilo
) to...to zwale za to, wine na ciebie 
mama stawiala mi jedna kolezanke czesto za wzor...mowiac: widzisz moglabyc tak jak kasia to zrobic, albo sie zachowac, albo jeszcze inne albo
wiem, ze ja jej nie cierpialam
-
olga
hehe przeceniacie moje mozliwosci...nie napisze wiersza...nie mam poprostu pojecia jak wy to robicie, ze wiem skad wiecie od czego zaczac i skad wam sie biora pomysly...
nie potrafie tego i juz...nawet jezeli wam sie wydaje to malo prawdopodobne...
dopiero widzac wasze teksty otwiera mi sie jakas klapka i wiem, czuje, jakby to moglo, poprawniej lub lepiej wygladac...(oczywiscie nie zawsze slusznie) ale chodzi o sam fakt, ze tak sie dzieje...
sama jestem tym zdziwiona, bo nie przepadalam za j. polskim i pisaniem wypracowan, zdecydowanie bardziej wolalam matematyke, chociaz zapamietanie cyfr to dla mnie problem, a wasze wiersze pamietam bez problemu (jadac np. autem
)...
z tego widac jak wszystko jest skomplikowane i ze wcale jakas umiejetnosc nie pociaga za soba innej...

nie potrafie tego i juz...nawet jezeli wam sie wydaje to malo prawdopodobne...
dopiero widzac wasze teksty otwiera mi sie jakas klapka i wiem, czuje, jakby to moglo, poprawniej lub lepiej wygladac...(oczywiscie nie zawsze slusznie) ale chodzi o sam fakt, ze tak sie dzieje...
sama jestem tym zdziwiona, bo nie przepadalam za j. polskim i pisaniem wypracowan, zdecydowanie bardziej wolalam matematyke, chociaz zapamietanie cyfr to dla mnie problem, a wasze wiersze pamietam bez problemu (jadac np. autem
z tego widac jak wszystko jest skomplikowane i ze wcale jakas umiejetnosc nie pociaga za soba innej...
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt: