Wyznanie miłosne
Moderator: Gacek
Wyznanie miłosne
Uwielbiam wkładać penisa w twoje usta
Wyglądasz tak dostojnie, pełna miłości
Wybrałem cię spośród milionów
Nie od dziś wiadomo, że
W parę łączę się tylko z kobietami
Co robią loda z połykiem
Z niekłamaną satysfakcją
Czasami mówię, że cię kocham
Na pochodzie pierwszomajowym
Niosłem transparent ze zdjęciem
Grzesia Napieralskiego
Potem poszliśmy razem do kościoła
Dziwne macie teraz upodobania
Wieczorami czytamy wspólnie " Gazetę Wyborczą"
Dzisiaj przyniosłaś prospekt z mieszkaniami
Trochę posmutniałem
Czas już spierdalać
Nie od dziś wiadomo, że
Co robią loda z połykiem
Z niekłamaną satysfakcją
Grzesia Napieralskiego
Trochę posmutniałem
Czas już spierdalać
Aniu, ciężko mi jest odpowiadać na twoje posty,
potrafię tylko patrzeć na twoje pośladki, nawet jeśli skądinąd wiem, że jesteś za szeroka w biodrach
[ Dodano: 2008-02-29, 19:53 ]
Nie od dziś wiadomo, że
Co robią loda z połykiem
Z niekłamaną satysfakcją
Grzesia Napieralskiego
Trochę posmutniałem
Czas już spierdalać
tak to ma wyglądać, moje drogie śliczne moderatorki
potrafię tylko patrzeć na twoje pośladki, nawet jeśli skądinąd wiem, że jesteś za szeroka w biodrach
Nie od dziś wiadomo, że
Co robią loda z połykiem
Z niekłamaną satysfakcją
Grzesia Napieralskiego
Trochę posmutniałem
Czas już spierdalać
tak to ma wyglądać, moje drogie śliczne moderatorki
- cieniu1969
- Kontakt:
bo to facet chyba musi umiec poprowadzićann13 pisze:czasami zwierzają mi się koledzy, nie wiem czemu, ale podobno wzbudzam zaufanie. opowiadali mi, że spotkać kobietę, która jest mokra po piatym stosunku , to cud ,a spotkac kobiete, ktora umie robić laskę aż do wytrysku, to prawie niemozliwe, ten peel ma farta, powinien się żenić od razu
a nie tylko oczekiwać...13 ?:)
Anty_Fobia bleeeee
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chyba ci sie poczucie humoru z honorem pomieszalo albo co gorsza z przypa³±kiem giêtkowatym a co byloby juz w ogole tragiczne z ases serwisowym. moj drogi, alez zrozumialem ten przekaz jego pierwsze, drugie, i w ostatecznosci ostatnie, uzupelniajace calosc, dno wiersza. dla lepszego uwidocznienia przekazu powinnienes liryczne 'j±' wyposazyc jeszcze w koncowe oswiadczyny kierowane do peela, co by sie przy okazji zgadzalo z jego postawa zyciowa. wyjasnie ci to inaczej. czytalem twoje inne teksty. ten po prostu mi sie nie podoba. bardzo mi sie nie podoba. bardzo bardzo.
-
- Kontakt:
nie wziales pod uwage tego ze wychodzi sie na balkon po to by z niego skoczyc. w leb sie strzela zazwyczaj w lazience, i to tylko w przypadku gdy jest dzielona na wc i czesc prysznicowa, no wiec w tej czesci z brodzikiem. w czesci z wc zazwyczaj sie kluje i przedawkowywuje. biorac pod uwage rok wypadku, mozna smialo przypuscic ze nigdzie nie bedzie juz dzielonych lazienek, tak samo jak kranow z zimna i ciepla woda, co mialo akrat znaczenie dla matki biedaka, bo z wykrztalcenia byla fizykiem i zawsze mylila wode ciepla (oznaczona na czerowno) i wode zimna (oznaczona na niebiesko), a jak wiadomo czerwony to najzimniejszy kolor a niebieski najcieplejszy. wniosek taki ze miala zawsze ufajdane rece, szczegolnie tego nieszczesnego dnia gdy jedli razem kolacje. gdy syn nie mogl scierpiec brudnych rak matki, poszedl na balkon zwymiotowac, matka natomiast ze wzgledu na te rece zastrzelila go w wyniku tlumionej przez lata frustracji, co bylo zrszta i tak malo istotne bo sobie tylko bardziej rece splamila. w przyplywie wyrzutow sumienia zaczela czytac wiersze syna, odnajdujac wsrod nich jeden traktujacy o podzialale na kran cieply i goracy, po czym sama strzelila sobie w leb, tym razem zgodnie z zasadami sztuki, czyli w brodziku
czyli nie 'martyrologiczne' samobojstwo ale malo romantyczne morderstwo
czyli nie 'martyrologiczne' samobojstwo ale malo romantyczne morderstwo
Sam fakt, że wiele jest wersji wydarzeń owego feralnego popołudnia sugeruje, ze musimy mieć do czynienia z czymś niebywałym, dodatkowo owianym powłoczką tajemnicy. Nawet policja z Los Angeles nie była w stanie rozwiązać tej zagadki, co akurat nie jest niczym niebywałym , biorąc pod uwagę ich już przysłowiową nieudolność . Bliscy wyjaśnienia sprawy byli podobno Michael Douglas i Facet z Wielkim Nosem, lecz tu ponownie pojawia się pytanie "Dlaczego sprawą zajęli się funkcjonariusze z L A i San Francisco ,a nie z San Bernardino?". W każdym razie dochodzeniu ucięto łeb, co każe nam zastanowić się, o jakie kręgi sprawa zahaczała.
Inny, mało znany wątek polega na tym , że matka podobno tegoż ranka wczytywała się w słowa Marlona Brando, co było o tyle trudne, że nie znała języka polskiego, angielskiego z resztą też , była imigrantką i sprzedawała nachos w pobliskim barze. To nie mogło jej nastroić pozytywnie w każdym razie.
Inny, mało znany wątek polega na tym , że matka podobno tegoż ranka wczytywała się w słowa Marlona Brando, co było o tyle trudne, że nie znała języka polskiego, angielskiego z resztą też , była imigrantką i sprzedawała nachos w pobliskim barze. To nie mogło jej nastroić pozytywnie w każdym razie.
-
- Kontakt:
w rzeczy samej pojawial sie w sledztwie watek brando, ale ostatecznie zrezygnowano z tego tropu, tlumaczac ze gral on bardziej cisz± i pauzami, a slowa ktore wypowiadal nie mialy az takiego znaczenia. zrezygnowano wiec z dalszej eksploracji tematu oraz ekshumacji zwlok aktora po to by zobaczyc jedynie w jakim gescie twarzy zostal ostatecznie pochowany.
to ze sledztwu ucieto leb to nie jest az takie dziwne i tajemnicze. wystarczy przypomniec sobie nie mniej znana sprawe wieloryba, ktory utknal w przesmyku jaki sie utworzyl bo trzesieniu ziemi w okolicach san francisco uniemozliwiajac tym samym splywy kajakowe. jak wiadomo, sprawe zakonczono w ten sposob ze ucieto leb wialorybowi tworzac tym samym podprzesmyk ktorym swobodnie mogli sie juz poruszac amatorzy tej wodnej rekreacji. jedyna oscia (niektorrzy uwazaja ze koscia, zwazajac na jego ssacze pochodzenie) w gardle byla nieugieta postawa al gora ktory co prawda nie zdolal zapobiec rozwiazaniu sprawy wieloryba nazywajac ja 'nowym wezlem gordyjskim' ani nie zdolal zapobiec katastrofy informatycznej roku 2034 i trzy miesiace (zwanym efektem pomilenijnym) ale za to dostal kolejnego oksara co pogodzilo zwasnione strony
to ze sledztwu ucieto leb to nie jest az takie dziwne i tajemnicze. wystarczy przypomniec sobie nie mniej znana sprawe wieloryba, ktory utknal w przesmyku jaki sie utworzyl bo trzesieniu ziemi w okolicach san francisco uniemozliwiajac tym samym splywy kajakowe. jak wiadomo, sprawe zakonczono w ten sposob ze ucieto leb wialorybowi tworzac tym samym podprzesmyk ktorym swobodnie mogli sie juz poruszac amatorzy tej wodnej rekreacji. jedyna oscia (niektorrzy uwazaja ze koscia, zwazajac na jego ssacze pochodzenie) w gardle byla nieugieta postawa al gora ktory co prawda nie zdolal zapobiec rozwiazaniu sprawy wieloryba nazywajac ja 'nowym wezlem gordyjskim' ani nie zdolal zapobiec katastrofy informatycznej roku 2034 i trzy miesiace (zwanym efektem pomilenijnym) ale za to dostal kolejnego oksara co pogodzilo zwasnione strony
problem tego wieloryba polegał na tym, że sprawa nie została nagłośniona w mediach, jak w przypadku innego dużego ssaka morskiego, o którym śpiewał Michael Jackson grając na harmonijce ustnej, dziś zwierze to święci triumfy na portalu tematycznym, choć ostatnio bywa mylone z Misiem Koralgorem
duża w tym wina wspomnianego polityka, który niejako tytułem zadośćuczynienia wziął udział w filmie w którym zagrał generała Sikorskiego, założyciela obozów koncentracyjnych, zestrzelonym przez podziemną organizację antynazistowska Gestapo, zrozumiałym dla każdego było, że przy takim scenariuszu Oscara miał już w ręku
duża w tym wina wspomnianego polityka, który niejako tytułem zadośćuczynienia wziął udział w filmie w którym zagrał generała Sikorskiego, założyciela obozów koncentracyjnych, zestrzelonym przez podziemną organizację antynazistowska Gestapo, zrozumiałym dla każdego było, że przy takim scenariuszu Oscara miał już w ręku