erekcjato gniot54
Moderator: nuel
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato gniot54
gdzie ty chodzisz srac
ontologia sie podcierac
krzywe nogi mnie nie obchodza
tak jak to co ucieka
nibys sie na wszystkim juz poznala
jeszczes mnie w usta nie calowala
zmieniasz mnie
wywalasz pizdzisko na wierzch
jednoczesnie krzyzujac rece na piersiach
wytoczonymi zadaniami
pretty woman
ontologia sie podcierac
krzywe nogi mnie nie obchodza
tak jak to co ucieka
nibys sie na wszystkim juz poznala
jeszczes mnie w usta nie calowala
zmieniasz mnie
wywalasz pizdzisko na wierzch
jednoczesnie krzyzujac rece na piersiach
wytoczonymi zadaniami
pretty woman
dajcie zyc grabarzom
- fobiak
- Kontakt:
jak nie mozna?
hollywood caly czas to robi
wymysla strachy, ktorych nigdy nie znalismy
a w ktore juz duza czesc ludzi wierzy
religie caly czas wymyslaja coraz to zmyslniejsze strachy
depresje sa zmyslonymi starchami
bo w czasie ostatniej wojny swiatowej pojecie deperesji nie mialo zadnego znaczenia, dzisiejszy strach nie byl znany
dodam jeszcze
strach przed terrorystami
wiezowcami
samochodami
inwazja marsjan
utrata pracy
itd... itd...
to wszystko sa nowe strachy
hollywood caly czas to robi
wymysla strachy, ktorych nigdy nie znalismy
a w ktore juz duza czesc ludzi wierzy
religie caly czas wymyslaja coraz to zmyslniejsze strachy
depresje sa zmyslonymi starchami
bo w czasie ostatniej wojny swiatowej pojecie deperesji nie mialo zadnego znaczenia, dzisiejszy strach nie byl znany
dodam jeszcze
strach przed terrorystami
wiezowcami
samochodami
inwazja marsjan
utrata pracy
itd... itd...
to wszystko sa nowe strachy
dajcie zyc grabarzom
-
elutka
-
elutka
- fobiak
- Kontakt:
elka nie wierz we wszystko co jest napisane, bo zaczniesz calowac wszystkie zaby aby sie przekonac, ze mam racje
psychologia jest mloda nauka wiec nie akceptuje twoich argumentow
jesli chcesz mnie przekonac to nazwij to po imieniu i podaj nazwisko tego, ktory wynalazl lub odkryl strach, ale nie z ubieglego stulecia tylko troche wczesniej
psychologia jest mloda nauka wiec nie akceptuje twoich argumentow
jesli chcesz mnie przekonac to nazwij to po imieniu i podaj nazwisko tego, ktory wynalazl lub odkryl strach, ale nie z ubieglego stulecia tylko troche wczesniej
dajcie zyc grabarzom
Pierwszym, który odkrył strach był Adam. Bo przecież nie ma innego wytłumaczenia, dlaczego do tak ciężkiej pracy jaką jest zrywanie jabłek wysłał Ewę. Bał się płazów i już.
Z jednej strony zżerała go ciekawość a z drugiej strach.
Ewa jak każda głupia baba stwierdziła, ze strach strachem, ale jeśli trzeba coś zrobić należy strach pokonać. I pokonała.
Uważam, że to Adam jest tym, który odkrył strach.
O!
Z jednej strony zżerała go ciekawość a z drugiej strach.
Ewa jak każda głupia baba stwierdziła, ze strach strachem, ale jeśli trzeba coś zrobić należy strach pokonać. I pokonała.
Uważam, że to Adam jest tym, który odkrył strach.
O!
-
elutka
-
elutka
naukowo są symptomy- przyspieszony puls, drżenie rąk. podwyższone napiecie mięśni, potliwość itp...
nie wiem jak z uczeniem strachu- sęk w tym, że w obliczu bardzo realnego bezpośredniego zagrożenia zachowywałam sie idiotycznie odważnie- a świadomość strachu pojawiała się post factum. i wcale nie czaruje- osoby, które znały te moje historie nie mogły tego pojąć, że tak a nie inaczej reagowałam. to były niebezpieczne dla mnie reakcje. natomiast jak wariatka boje sie pszczół i bzyczących owadów- wpadam w panike, choc tak naprawde nic mi nie grozi.
nie wiem jak z uczeniem strachu- sęk w tym, że w obliczu bardzo realnego bezpośredniego zagrożenia zachowywałam sie idiotycznie odważnie- a świadomość strachu pojawiała się post factum. i wcale nie czaruje- osoby, które znały te moje historie nie mogły tego pojąć, że tak a nie inaczej reagowałam. to były niebezpieczne dla mnie reakcje. natomiast jak wariatka boje sie pszczół i bzyczących owadów- wpadam w panike, choc tak naprawde nic mi nie grozi.
-
elutka