do głównych obiboków
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
ann13
do głównych obiboków
cebreiro, jak nie wrócisz w tej chwili, to się na Ciebie obrażam, robię to od wielkiego dzwonu, zwłaszcza jesli mam na sobie leginsy, ale bardzo skutecznie, mam kordonek w szufladzie, a jego prucie zajmie mi mniej więcej ze trzy latka, bo z ustami to trzeba ostrożnie jak ze szkłem, nawet kiedy trzyma je się w ciup
lilka, dziwię się, ze jeszcze Ci się nie znudziło grzebać w cytoplazmie i ogladać jej pod nuklearnym mikroskopem, bo dla odmiany mogłabyś znowu polizać czyjegoś ptaka
na portalu poetyckim:P)
gacek nie ma awersacji, czy musi srać na deskę zebyś mu pomogła?
cieniu, ja rozumiem, że paryski błekit jest pociagający, ale to tylko we francji, albo na blue jeansach, a idzie wiosna i zaraz zakwitną słoneczniki, wiec może byś poruszała tyłkiem i przy okazji myszką
olga, nie wiem ile czasu mozna spędzać w kinie przy brazylijskich tasiemcach może byś przyszła łaskawie skomentować moje erekcjato, bo mi się tam rodzaj męski z żeńskim pomylił, i teraz mam dziecko nijakie
murzyńskie:P)
dean, szkoda mi literek na Ciebie, nie tęsknię
no dobra, odrobinę
bo już nikt mi nie napisze 'jesteś boska'
czy wy sobie myslicie że my z elą rzucając cegłowką, bo roksi słucha tylko mjuzik, sobie poradzimy z dwoma upierdliwymi chłopami ?
i szesnastoma na dochodne?:P)
lilka, dziwię się, ze jeszcze Ci się nie znudziło grzebać w cytoplazmie i ogladać jej pod nuklearnym mikroskopem, bo dla odmiany mogłabyś znowu polizać czyjegoś ptaka
na portalu poetyckim:P)
gacek nie ma awersacji, czy musi srać na deskę zebyś mu pomogła?
cieniu, ja rozumiem, że paryski błekit jest pociagający, ale to tylko we francji, albo na blue jeansach, a idzie wiosna i zaraz zakwitną słoneczniki, wiec może byś poruszała tyłkiem i przy okazji myszką
olga, nie wiem ile czasu mozna spędzać w kinie przy brazylijskich tasiemcach może byś przyszła łaskawie skomentować moje erekcjato, bo mi się tam rodzaj męski z żeńskim pomylił, i teraz mam dziecko nijakie
murzyńskie:P)
dean, szkoda mi literek na Ciebie, nie tęsknię
no dobra, odrobinę
bo już nikt mi nie napisze 'jesteś boska'
czy wy sobie myslicie że my z elą rzucając cegłowką, bo roksi słucha tylko mjuzik, sobie poradzimy z dwoma upierdliwymi chłopami ?
i szesnastoma na dochodne?:P)
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
cebreiro
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
cebreiro
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
cebreiro:)cebreiro pisze:dobra to ubiorę się w tą folię, najlepiej czarną,
na znak protestu przy okazji, przeciwko głupocie administratorki.
Ja bym złagodził nieco ekspresje wyrazu i powiedziałbym to mniej więcej tak:
dobra to ubiorę się w tą folię, najlepiej czarną,
na znak protestu przy okazji, przeciwko niezrozumiałym decyzjom i upartości administratorki, jeśli chodzi o banowanie ludzi na rok :)
Tydzień, rozumiem, miesiąć - jeszcze mogę zrozumieć, ale po roku to pies z kulawą nogą tutaj nie zaglądnie choćby z powodów ambicjonalnych.
A odebranie lili moderatora, to rzeczywiście głupota.
Myslę, że po tym Halina zamknie portal, ale kij w oko.
Dyktatura zawsze była silna, ale wczesniej, czy później padała
Szukajcie innego portalu jak ten zostanie zamknięty i dajcie mi znać, jeśli zechcecie moje rymowane erekcjata czytać :)
- Gacek
- Kontakt:
fobiak:)
Rozeznaj nowe portale, żeby były podobne do erekcjato, gdzie można rzucić od czasu do czasu mięsem i gdzie nie banują ludzi przez swoje widzi mi się na cały rok. W razie czego znajdziesz mnie na Beju, Wierszolandii, ew gdzie indziej.
Mam nadzieję, że cebreiro po raz drugi wyciągnie do mnie rączkę :)
Rozeznaj nowe portale, żeby były podobne do erekcjato, gdzie można rzucić od czasu do czasu mięsem i gdzie nie banują ludzi przez swoje widzi mi się na cały rok. W razie czego znajdziesz mnie na Beju, Wierszolandii, ew gdzie indziej.
Mam nadzieję, że cebreiro po raz drugi wyciągnie do mnie rączkę :)
-
elutka
- Gacek
- Kontakt:
Ela:)
Czy Ty nie widzisz, że Halina robi wszystko, aby zamknąć portal?
Ludzie pouciekali stąd nie godząc się na dyktaturę.
- Banowanie ludzi na cały rok.
- Zdołowanie najlepszego moda - lili, a następnie odebranie jej moderatora.
- Rzucanie tekstami, że nie ma zamiaru tłumaczyć się ze swoich decyzji...Przecież ludzie są omylni i Halina również, ale zamiast przyznać się do popełnionego błędu z nikim i z niczym się nie liczy.
SZKODA!
Wielka szkoda...
Czy Ty nie widzisz, że Halina robi wszystko, aby zamknąć portal?
Ludzie pouciekali stąd nie godząc się na dyktaturę.
- Banowanie ludzi na cały rok.
- Zdołowanie najlepszego moda - lili, a następnie odebranie jej moderatora.
- Rzucanie tekstami, że nie ma zamiaru tłumaczyć się ze swoich decyzji...Przecież ludzie są omylni i Halina również, ale zamiast przyznać się do popełnionego błędu z nikim i z niczym się nie liczy.
SZKODA!
Wielka szkoda...
-
ann13
-
elutka
- Gacek
- Kontakt:
Ania:)
To nie do końca tak jest, że ludzie ciągną za sobą ludzi.
Owszem, dobrze jak ktoś da namiary na jakiś ciekawy portal, ale to wcale nie oznacza, ze na tym nowym portalu zostaje się, gdyż może on temu "ciągniętemu" zupełnie nie odpowiadać.
Tutaj po raz pierwszy poczułem się od pierwszego dnia jak u siebie w domu.
Ale decyzje Haliny (niezrozumiałe nie tylko dla mnie) powodują, że ludzie zamiast się cieszyć i spędzać miło czas, zaczynają się wściekać, a przecież wystarczyłaby tylko dobra wola Haliny.
To nie do końca tak jest, że ludzie ciągną za sobą ludzi.
Owszem, dobrze jak ktoś da namiary na jakiś ciekawy portal, ale to wcale nie oznacza, ze na tym nowym portalu zostaje się, gdyż może on temu "ciągniętemu" zupełnie nie odpowiadać.
Tutaj po raz pierwszy poczułem się od pierwszego dnia jak u siebie w domu.
Ale decyzje Haliny (niezrozumiałe nie tylko dla mnie) powodują, że ludzie zamiast się cieszyć i spędzać miło czas, zaczynają się wściekać, a przecież wystarczyłaby tylko dobra wola Haliny.
-
ann13
gacuś, szczerze ? nie wiem i nie chce mi się już o tym mysleć, myślę, ze zrobiłam co mogłam, TY też , wiecej nie potrafię, wiec pora się zając soba, a inne portale mnie nudzą, śmiertelnie i nie widzę się na nich, przelotnie na sokarisie być może, i mam skłonność do nieszufady, jak mnie kiedyś jeszcze poetycko ogarnie, to moze tam coś wkleję
a teraz jadę na wieś :P)
a teraz jadę na wieś :P)
- Gacek
- Kontakt:
Na razie nie będę szukał szczęścia gdzie indziej, ponieważ szkoda mi życia i zdrowia:)
A co z konkursem na nawijkę?
A co z konkursem na erekcjato?
A co z lilą?
A co z cebreiro, antycz-ką, olgą, Wojtkiem, deanem i.... ?
Cemu ludzie stracili wiarę w to co robili???
Myslę, że na te i inne pytania powinna jednak odpowiedzieć Administracja www.erekcjato.eu
A co z konkursem na nawijkę?
A co z konkursem na erekcjato?
A co z lilą?
A co z cebreiro, antycz-ką, olgą, Wojtkiem, deanem i.... ?
Cemu ludzie stracili wiarę w to co robili???
Myslę, że na te i inne pytania powinna jednak odpowiedzieć Administracja www.erekcjato.eu
-
ann13
- Gacek
- Kontakt:
Ania:)
Oto cytat Informacji Haliny:
"
Pan Marcin Rajski otrzymal dzisiaj pierwszego bana na tym Portalu. Jesli ktos ma zamiar szkodzic dalej Portalowi, to prosze o dobrowolne odejscie. Wiecej banow nie bedzie, jedynie co moge zrobic to zamknac Portal dla wszystkich Uzytkownikow. Nie mam sie z czego tlumaczyc, z pytaniami prosze sie zwracac do Moderatorow."
Oto cytat Informacji Haliny:
"
Pan Marcin Rajski otrzymal dzisiaj pierwszego bana na tym Portalu. Jesli ktos ma zamiar szkodzic dalej Portalowi, to prosze o dobrowolne odejscie. Wiecej banow nie bedzie, jedynie co moge zrobic to zamknac Portal dla wszystkich Uzytkownikow. Nie mam sie z czego tlumaczyc, z pytaniami prosze sie zwracac do Moderatorow."