Erekcjato wspomnieniowe
Erekcjato wspomnieniowe
Rozbudzasz zakamarki wyobraźni
i leżąc pod tobą
wdychając zmysłowy zapach cynamonu
widzę nas na pustej plaży
ty –z kolczykiem w uchu w kształcie gwiazdy
pukasz w pamięć rozbudzając apetyt
w dłoni trzymasz jabłko…i kusisz
sztuczna choinko
i leżąc pod tobą
wdychając zmysłowy zapach cynamonu
widzę nas na pustej plaży
ty –z kolczykiem w uchu w kształcie gwiazdy
pukasz w pamięć rozbudzając apetyt
w dłoni trzymasz jabłko…i kusisz
sztuczna choinko
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Diama:)
Ty chyba mnie nie czytasz!
Kilka razy Ci pisałem ( w tym na PW ), że na samym dole po prawej stronie wewnątrz każdego działu pisze co dany uzytkownik może.
Pisałem też, że pod każdym tematem jest wyszczególnione, kto jest moderatorem danego Tematu. A Ty dale pytasz jak sie tutaj edytuje.
Otwórz sobie Laboratorium, Pitolenie, Chlewik i tam sobie edytuj i zmieniaj teksty. Wszystko jest opisane, tylko trzeba na spokojnie poczytać i nie denerwować się
Ty chyba mnie nie czytasz!
Kilka razy Ci pisałem ( w tym na PW ), że na samym dole po prawej stronie wewnątrz każdego działu pisze co dany uzytkownik może.
Pisałem też, że pod każdym tematem jest wyszczególnione, kto jest moderatorem danego Tematu. A Ty dale pytasz jak sie tutaj edytuje.
Otwórz sobie Laboratorium, Pitolenie, Chlewik i tam sobie edytuj i zmieniaj teksty. Wszystko jest opisane, tylko trzeba na spokojnie poczytać i nie denerwować się

- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Droga DiamoDiama pisze:Drogi Gacku w takim razie niewiele mogę :(

Nie tylko Ty w dziale: Konkurs niewiele możesz.
Inni moderatorzy mogą tyle co Ty, czyli nic, a nic więcej.
Jedynie Elutka może wszystko

Ale jak odwiedzisz dział: Konkretnie, czy Minipoetorium, to Ci mogę poprzycinać, popoprawiać, poprzenosić nawet
do Chlewika

Diama nie sądzisz chyba, że jestem ułomna aż do tego stopnia, by nie odczytać przenośni...ale to nie jest zwykły wiersz. To erekcjato!
Tu powinno wszystko grać i pasować. Zarówno do tekstu głównego bez awersacji jak i po jej odsłonięciu.
[ Dodano: 2008-07-04, 18:17 ]
P.S.
Wiem, wiem - łatwo się mówi.
Ja nie mam pomysła, więc sobie teoretyzuję
Tu powinno wszystko grać i pasować. Zarówno do tekstu głównego bez awersacji jak i po jej odsłonięciu.
[ Dodano: 2008-07-04, 18:17 ]
P.S.
Wiem, wiem - łatwo się mówi.
Ja nie mam pomysła, więc sobie teoretyzuję