Zatrzymaj mnie moja milości....!

poezja rymowana, wolny wiersz, nierymowana, oda, sonety, treny hymny itp.

Moderator: Gacek

komar

Zatrzymaj mnie moja milości....!

Post autor: komar »

[center]Dla ciebie moja muzo poetko V.C...!

Dla ciebie Vici jest mój wiersz z taką dedykacją:

Podaruj mi szczęście miła
Szukam go od dawna.
Dlaczego przychodzi do mnie
I odchodzi tak szybko
Podaruj mi tej jesieni
Z bukietem złotych liśći
Wytrzymam nawet do zimy
Odkopię go spod sniegu
Poczekam do wiosny
Jak bociany powrócą
Poczekam do lata
Gdy róze rozkwitną....!

Polóż mnie proszę kochanie
Na twym bijacym sercu
Nie pozwól by nasze rozstanie
Mogło by nas oddalić

Zachowaj mnie na długo
Przytulona tak do mnie
Zrób aby nasze jutro
Nie umarło zanim się narodzi

Obejmnij mnie mocno moja radości
We śnie pełnym spełnienia i miłośći
Nie pozwól aby krótka chwila
Obietnicą została

Zatrzymaj nasze szczęście
Do ostatniej godziny
Nie pozwól nikomu
Zabrać nawet odrobiny....!

Marius
[/center]
ann13

Post autor: ann13 »

no może być, strasznie dużo tu ekspresji, ale może płonące uczucia nie potrzebują straży pożarnej,

Mogło (by) nas oddalić -lepiej by było bez by
sonia

Post autor: sonia »

...Ciebie nie można komentować...nie znosisz żadnej krytyki...tak ma każdy narcyz....i ...hedonista......
Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

Post autor: Margot »

Jaka rasowa grafomania! Rzadko można spotkać takie kwiatki na forach literackich. Zauważyłam, że od czasu do czasu wrzucasz całą wiąchę podobnego chłamu. Jesteś całkowicie bezkrytyczny! Za każdym razem jest to równie złe. Ale, jak zauważyłam, w Twoim szaleństwie jest metoda. Nie reagowałeś nigdy na krytykę, więc przestano Cie krytykować. Sprytne.
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
komar

Margot pisze:Jaka rasowa grafomania! Rzadko można spotkać takie kwiatki na forach literackich. Zauważyłam, że od czasu do czasu wrzucasz całą wiąchę podobnego chłamu. Jesteś całkowicie bezkrytyczny! Za każdym razem jest to równie złe. Ale, jak zauważyłam, w Twoim szaleństwie jest metoda. Nie reagowałeś nigdy na krytykę, więc przestano Cie krytykować. Sprytne.
spadaj ze, swoim chlamem komentarzy...........!zmywaj gary dobrze moze to robisz, wierszy nie umiesz pisac.........!

[ Dodano: 2008-09-16, 00:55 ]
sonia pisze:...Ciebie nie można komentować...nie znosisz żadnej krytyki...tak ma każdy narcyz....i ...hedonista......
Nie pisz klupot, wierszy nie potrafisz pisac, tylko bluznic, brzytkimi slowami jak Cieniu obie sie dobraly, jedna gorsza od drugiej, twoje komentarze , nie sa nic watre nie znasz sie na poezji....!

[ Dodano: 2008-09-16, 00:57 ]
sonia pisze:...Ciebie nie można komentować...nie znosisz żadnej krytyki...tak ma każdy narcyz....i ...hedonista......
Napisalem z bledami, bo na taki komentarz zaslugujesz , niepoetko....!
Sousa6

Post autor: Sousa6 »

komar, masz nasrane we łbie od urodzenia czy ktoś ci nasrał w trakcie procesu wychowawczo-dydaktycznego?
komar

Sousa6 pisze:komar, masz nasrane we łbie od urodzenia czy ktoś ci nasrał w trakcie procesu wychowawczo-dydaktycznego?
Spadaj niepoeto, nie zmuszaj sie do pisania wierszy i tak tego nie umiesz robic...palancie

[ Dodano: 2008-09-20, 09:29 ]
Margot pisze:Jaka rasowa grafomania! Rzadko można spotkać takie kwiatki na forach literackich. Zauważyłam, że od czasu do czasu wrzucasz całą wiąchę podobnego chłamu. Jesteś całkowicie bezkrytyczny! Za każdym razem jest to równie złe. Ale, jak zauważyłam, w Twoim szaleństwie jest metoda. Nie reagowałeś nigdy na krytykę, więc przestano Cie krytykować. Sprytne.
co to jest chlam w poezji, jesli piszesz poezje to nie jestes ladacznica uzywaj innych slow, prostaczko i nadal wstrzymaj sie od pisania swoim komentarzy............!
Awatar użytkownika
@ psik
Kontakt:

Post autor: @ psik »

Komar akurat Margot to fajne rzeczy pisze.
Jak wstawiasz wiersze na forum to musisz liczyć się z tym, że ludzie je ocenią.
A na tym forum potrafią dojebać z grubej rury.
Ale mogę dać ci linka do stronki gdzie lubią takie wiersze.
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów
komar

@ psik pisze:Komar akurat Margot to fajne rzeczy pisze.
Jak wstawiasz wiersze na forum to musisz liczyć się z tym, że ludzie je ocenią.
A na tym forum potrafią dojebać z grubej rury.
Ale mogę dać ci linka do stronki gdzie lubią takie wiersze.

Kamil spadaj skurwysynie , zajmij sie swoja kurwa matka, pomoz jej niech dupy nie daje za male zlotowki, w poznaniu; pomoz jej chamski synu opamietaj sie cizki prymitywie....!
Awatar użytkownika
@ psik
Kontakt:

Post autor: @ psik »

A w tym temacie to będę cię ignorował - bo to nie ma sensu czytać nudny i tępy waszawiaku wszędzie tego samego jęczenia.
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów
komar

@ psik pisze:A w tym temacie to będę cię ignorował - bo to nie ma sensu czytać nudny i tępy waszawiaku wszędzie tego samego jęczenia.
Wiec idz do diabla polglowie niepoeto, bo twoaj strone poezji gowne obesram ponimajesz poznaniaku
ODPOWIEDZ