ot tak sobie...
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
elutka
ot tak sobie...
Wiesław Kazanecki:
"Po utworze można poznać, czy artysta to człowiek dobry. I jest to kategoria podstawowa (...) Bo ważne jest, czy autor chce mi uścisnąć dłoń, czy dać mi w twarz".
"Po utworze można poznać, czy artysta to człowiek dobry. I jest to kategoria podstawowa (...) Bo ważne jest, czy autor chce mi uścisnąć dłoń, czy dać mi w twarz".
-
ann13
ja nie mogę się ustosunkować, bo tu są tylko dwie skrajnosci, natomiast na komentujących bym tego nie przeciągała, ponieważ jak ostatnio u znajomych zaczeliśmy czytać wiersze internetowej poetki ( powiedzmy, że się znamy osobiście, z ta poetką również), bardzo dobrej zresztą, to wszyscy ryknęli śmiechem przy jej kolejnej 'metamorfozie' czyli metaforze, podsumowując jako idiotyczną, a ci rozśmieszeni komentujący, to bardzo dobrzy ludzie, znam ich z dziesięć latek, i jak mówię to wiem
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Ania:)ann13 pisze:jak ostatnio u znajomych zaczeliśmy czytać wiersze internetowej poetki ( powiedzmy, że się znamy osobiście, z ta poetką również), bardzo dobrej zresztą, to wszyscy ryknęli śmiechem przy jej kolejnej 'metamorfozie' czyli metaforze, podsumowując jako idiotyczną, a ci rozśmieszeni komentujący, to bardzo dobrzy ludzie, znam ich z dziesięć latek, i jak mówię to wiem
Co innego usmiać się, a nawet wyśmiać wiersze (do tego każdy ma święte prawo), a co innego zwyzywać ową poetkę od kurew...
Nieprawdaż?
Pozdrawiam
-
ann13