badanie opinii publicznej
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
Wojciech Graca
-
ann13
-
ann13
-
Wojciech Graca
-
ann13
No tak, życie. Gdy pojawia się pomysł, wszyscy klaszczemy. Gdy przychodzi do konkretnych deklaracji - cisza.
Anka znam Twój pogląd na temat mojego 'nibymigania się' tutaj. Ale jeżeli konkurs dojdzie do skutku, to obiecuję cóś napisać. Nie wiem skąd wezmę pomysł, ale napiszę..tylko nie oczekuj, że będzie to rasowe erekcjato.
I nie upieraj się tylko przy Bolesławcu. Tak mi się wydaje.
Anka znam Twój pogląd na temat mojego 'nibymigania się' tutaj. Ale jeżeli konkurs dojdzie do skutku, to obiecuję cóś napisać. Nie wiem skąd wezmę pomysł, ale napiszę..tylko nie oczekuj, że będzie to rasowe erekcjato.
I nie upieraj się tylko przy Bolesławcu. Tak mi się wydaje.
-
ann13
antyczka, no dobra, to trzymam cię za biust
chociaż ten jeden, a tu masz materiał
niekoniecznie na stanik :P)
http://www.istotneinformacje.pl/bolesla ... deo242.php
chociaż ten jeden, a tu masz materiał
niekoniecznie na stanik :P)
http://www.istotneinformacje.pl/bolesla ... deo242.php
-
ann13
wojciechu, ja organizuję konkurs na erekcjato bolesławieckie, w polsce mamy chyba z 40.000 gmin, tutaj jest 200u użytkowników, więc wybór jest duży,
o warszawie nie będę robiła, bo warszawa jest za duża na taki mały portal. po drugie to ma być konkurs tematyczny, a nie patriotyczny, w celu zjednoczenia skłóconego społeczeństwa, jeśli chcesz, to moge zorganizować konkurs na erekcjato hanyskie, ale wtedy też się wykręcisz, jak baletnica bez majtek
wojciechu, a tak poza tym, czy zrozumiałeś moje pytanie?
bo wydaje mi się, że piszesz nie na temat i to nie w tym temacie
pytałam się wyraźnie, weźmiesz udział, czy nie?
bo od tego zależy, czy będę go organizowała w tym roku
o warszawie nie będę robiła, bo warszawa jest za duża na taki mały portal. po drugie to ma być konkurs tematyczny, a nie patriotyczny, w celu zjednoczenia skłóconego społeczeństwa, jeśli chcesz, to moge zorganizować konkurs na erekcjato hanyskie, ale wtedy też się wykręcisz, jak baletnica bez majtek
wojciechu, a tak poza tym, czy zrozumiałeś moje pytanie?
bo wydaje mi się, że piszesz nie na temat i to nie w tym temacie
pytałam się wyraźnie, weźmiesz udział, czy nie?
bo od tego zależy, czy będę go organizowała w tym roku
-
ann13
-
ann13
Wrrrrrrrrrrrr dubeltówka to pryszcz, wcześniej paluchy powinnam sobie poobcinać! I to na żywca, bez znieczulenia!
Anka, tak na marginesie - przepraszam za brak wiary.
Ale cóż, słowo się rzekło...;P
wwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr teraz myśl, głupia myśl...wrrrrrrrrrrrr <warczę na swoją głupotę nie Ankę>
Anka, tak na marginesie - przepraszam za brak wiary.
Ale cóż, słowo się rzekło...;P
wwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr teraz myśl, głupia myśl...wrrrrrrrrrrrr <warczę na swoją głupotę nie Ankę>
-
ann13
-
Wojciech Graca
-
ann13
-
Wojciech Graca
-
ann13
-
ann13