Ale tu jest kurwa bajzel

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

Wojciech Graca

Ale tu jest kurwa bajzel

Post autor: Wojciech Graca »

... ciekawe kiedy Alfejos i Penejos przepłyną tędy
lila
Kontakt:

Post autor: lila »

i ja to powtórzę, a to wszystko dlatego że Halince wstyd, że użytkownicy w jej portalu częściej zaglądają tam gdzie chcą i lubią
przykład że makijaż może szpecić
Wojciech Graca

Nie pierdol lilo, bo w tym temacie moga tylko herlaklesy pierdolic, a Ty heraklesem nie jestes. Nie bede ukrywac, ze mialas szanse i sobie olalas, a zwykly sik nie ma takiej mocy co nurt dwoch rzek.
ann13

Post autor: ann13 »

mądrzyć to sie każdy potrafi i ideologią zajeżdżac podparta na chwiejnej lasce moralności, ale robić nie ma komu, tak jak lilka jeden cały temat, mogłam skasować wszystkie co zawyżały statystykę nie w te mańke i wysłać informacje, że pierdolenie to nie tutaj i prestiż strony na nim cierpi

a co was to w ogóle obchodzi?
ann13

i raz pozwolę sobie na cytat
no własnie
Wojciech Graca pisze:Nie pierdol lilo.
i ty wojciechu też
Wojciech Graca

statystyke i prestiz strony mam leb oko w stu i pije.
ann13

no, to powinieneś mieć też wyjebane na burdel, który jest względy, bo przy każdym podzielonym temacie, na początku lub końcu znajduje się link, który prowadzi do ciągu dalszego, albo pokazuje posty wstecz, a jak go nie ma, to ty również możesz go wstawić, jak jesteś taki porządny, a tutaj
viewtopic.php?t=7388
zanim wzięłam ścierkę do kurzy, to nie widziałam żebyś się odzywał, lilka też miała kluski w gębie, kiedy prosiłam o pomoc, bo to strasznie trudne jest powiedzieć normalnie ociemniałemu jak ma przejść przez skrzyżowanie, żeby się nie zabił, wiec teraz mam was w dupie
lila
Kontakt:

Wojciech Graca pisze:Nie pierdol lilo, bo w tym temacie moga tylko herlaklesy pierdolic, a Ty heraklesem nie jestes. Nie bede ukrywac, ze mialas szanse i sobie olalas, a zwykly sik nie ma takiej mocy co nurt dwoch rzek.
szansę na co? na spełnianie czyichś zachcianek mimo że nie uważam, że są bezcelowe ?
to tak jakbym instruowała kogoś jak psuć zegarek. ps. jesteś ordynusem
Wojciech Graca

lilo, jak juz napisalem, to nie jest temat dla Ciebie. Herakles nie zastanawial sie po co, bo wiedzial, ze dla chwaly. Poza tym Twoje porownanie jest nie na miejscu.
lila
Kontakt:

masz racje, korze sie i znikam
Wojciech Graca

ale charakteru Twojej dzialalnosci Anno, poki co, nikt nie ocenia, wiec dlaczego sie tlumaczysz ze swoich czynnosci?
ann13

wojciechu, żeby się tłumaczyć, to trzeba mieć przed sobą sędziów, a nie dwóch gówniarzy z chorporem
Wojciech Graca

nie dwoch tylko 9-cioro, poniewaz ja mam zespol
ann13

szkoda, ze nie adhd, bo może byś wsadził nareszcie ręce w coś porządniejszego od burdelu
Wojciech Graca

nie biore sie za nic, jezeli brakuje mi wiary w to, ze bede w stanie zdzialac cokolwiek.
ann13

nie oceniam tego, nikt ci nie kazał używać trzech palców do podważania własnej ideologii marksitowsko leninowskiej, która mnie nie obchodzi, prosiłam tylko o wskazówki, sugestie, pomysł i przypuszczenia, wtedy ciebie nie było, a nad rozlanym mlekiem, chociaż tak bym tego nie nazwała, to płakać umie każdy
Wojciech Graca

w tej rozmowie Anno jestes bardzo nieobiektywna, podla i niemila i nie odnajduje w sobie ochoty na dalsza konwere.
ann13

a dlaczego mam być sympatyczna wojciechu?
zanim się weźmie za pisanie takich podsumowań, to warto się zastanowić, co ja takiego wielkiego zrobiłem, czy zrobiłam, że mam prawo wytykać palcami, bo jeśli tylko przeczytałem gazetę, to lepiej się zamknąć

z gołą babą
w łazience
anty-czka
Kontakt:

Post autor: anty-czka »

Anka NIKT nie pomógł i nie podpowiedział??
anty-czka
Kontakt:

P.S. Przestawiaj sobie co chcesz, ale nie cofaj mojego licznika, co?
ann13

na pomoc antyczka, to teraz nawet nie można liczyć na ojomie, bo może jedna składka się omskła, a ta właśnie odpowiada za podtrzymanie lewej komory przy respiratorze, a ty byś chciała żeby ci ktoś tutaj podał rękę ?
ann13

jak pójdzie z pitolenia do laboratorium, to będziesz miała do przodu, a jak wróci na swoje miejsce, to będziesz miała tyle samo, chyba że byłaś na wczasach i nie zajmowałaś stanowiska, a poza tym, ja nie cofam licznika, bo żadnego postu nie wykasowałam
lilka kasowała ,to się do niej zwróć
licznika nie da się cofnąć w inny sposób
anty-czka
Kontakt:

Nie denerwuj mnie, ze ślicznych mozolnie ustawianych 1555 cofnęło mnie na 1524. Co to za układ cyfr?? Paskudny i tyle.
ann13

dopisałam wyjasnienie, sorry,w międzyczasie, myslałam, że poszłaś gotować wodę, przeczytaj
anty-czka
Kontakt:

Iii tam, w gruncie rzeczy mnie nie rusza cofanie. Szkoda mi tylko elegancko dobranych cyferek. :-)
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

nie ma o czym gadac
ani pisac
szkoda literek
dajcie zyc grabarzom
anty-czka
Kontakt:

Podyskutujmy więc, komu jest trudniej i kto jest biedniejszy - anioł czy diabeł ;-P
ann13

antyczka więc nie pitol tyle w pitoleniu, tylko pisz erekcjato jak chcesz mieć więcej postów

a te 1555 było chwilowo przerzucone z pitolenia, po powrocie wróciły, te które miałaś przed przerzuceniem,
posty z pitolenia wróciły do pitolenia, a w pitoleniu posty są nieliczone
nic tobie nie zginęło
ja podczas tej operacji miałam o 200 postów więcej
a rajaski miał 1004
a zakończył karierę na swoim ulubionym 1000u
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

nie znam sie ani na diablach ani na aniolkach
jak wale kogos gazeta w pysk to nie ukrywam w niej szynki

kolejowej
dajcie zyc grabarzom
anty-czka
Kontakt:

Anka!!! Litości! Przecież jakie to ma znaczenie??
Chociaż z drugiej strony - cofnięcie licznika o kilka cyferek mogłoby być całkiem interesujące.

Anka i nie krzycz na mnie. Wszyscy tu na mnie krzyczą za pitolarsko zaniżający poziom, chyba w końcu się zatchnę na amen, bo już się jąkać zaczęlam.
anty-czka
Kontakt:

Nie podyskutujemy fobiak, bo ja o aniołach a ty o aniołkach zaraz myślisz.
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

brecha zawinieta w gazete
to nic innego jak metafora uderzenia w realu
na ktora mnie naciagasz
aniolkiem i diabelkiem
bo niczym innym w poezji nie sa
dajcie zyc grabarzom
ann13

dla mnie ma, bo to, że zrobiłam jak łagodnie go nazwał wojtuś bajzel, to nie oznacza, ze nie starałam się tego zrobić z jak najmniejszą szkodą, do której zaliczyłoby się (dla mnie) np. kasowanie postów, a skoro zaczęłaś ten temat, przez bibułkę, to go dokończ, a nie nagle nie ma to dla ciebie znaczenia, jak to nie ja je kasowałam

owszem kasowałam, pierwsze, inaczej nie da się zmienić drugiej statystyki, ale są zacytowane w rozpoczynającym temat poście, ktory jest cały i nawet chronologicznie poukładany
ann13

acha, i nie szantażuj odejściem
czy zamknięciem
mi to zwisa
anty-czka
Kontakt:

Anka matko kochana, co Ty do mnie mówisz???
Zażartowałam sobie leciutko, wydawało mi się, ze zawsze umialas moje - być może głupawe, nie przeczę - żarty odczytywać.
Uspokój się, nie ma się czym przejmować. Tyle moNNdralińskich i wszechwiedzących tutaj, a podpowiedzieć nie miał kto. Olej to. Nie ma się co przejmować gburami.
Ja żadnych pretensji nie mam. ka-pe-wu?
ann13

umiem antyczka, tylko jest taki czas, kiedy można sobie bez końca opowiadać jak się sznurówki plączą i zaśmiewać do pozycji horyzontalnej na jamniku, a czasem przychodzi taki, kiedy trzeba je porządnie zawiązać i ja znowu myślałam, że ty umiesz odróżnić te momenty
Troy

Post autor: Troy »

(Proponuję trochę zmodernizować stronę i zrobić coś z tymi działami, żeby były czytelniejsze np. mniej działów, ale żeby były w nich poddziały. Wtedy byłoby czytelniej i wszystko by było, lecz kupę roboty by z tym było.)
anty-czka
Kontakt:

Troy najpierw przeprowadź szkolenie z zakresu modernizacji, a dopiero później będzie można dyskutować o sednie.
ann13

ale działy są najpierw polski, a potem zza odry, czy nysy, albo sekwany, lub bialego dunajca, polski jest podzielony literacko, wiersze, proza, erekcjato.., plus dodatki, np. konkretnie, esemesy do tego są jeszcze okoliczności dochodzące, pitolenie, chlewik, salon, kantor .., każdy ładnie opisany,i to raczej atut, że nie trzeba szukać w wierszach, czy już nie wiem czym, jak ktoś chce napisać trzy pytania do kwaśniewskiego i nie nacisnąć 'wyślij' czy takie podzbiory to nie jest szukanie cukru w cukrze troy i to one wprowadzają zamęt?
mogę być nieobiektywna, bo się do układu tej strony przyzwyczaiłam
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

antyczka jestes nieprzyzwoita
niegrzeczna dziewczynka

GRZECZNE dziewczynki noszą białe bawełniane majtki.
NIEGRZECZNE dziewczynki nie noszą żadnych.

GRZECZNE dziewczynki woskują podłogi.
NIEGRZECZNE dziewczynki woskują sznureczki przy bikini.

GRZECZNE dziewczynki rozpinają kilka guziczków gdy jest gorąco.
NIEGRZECZNE dziewczynki rozpinają kilka guziczków żeby zrobiło się gorąco.

GRZECZNE dziewczynki rumienią się podczas scen łózkowych w filmach.
NIEGRZECZNE dziewczynki wiedzą że mogłyby zrobić to o wiele lepiej.

GRZECZNE dziewczynki wierzą, że nie są w pełni ubrane bez naszyjnika z pereł.
NIEGRZECZNE dziewczynki wierzą że są w pełni ubierane TYLKO w naszyjniku z pereł.

GRZECZNE dziewczynki wolą misjonarską pozycję.
NIEGRZECZNE dziewczynki robią to, fantazyjnie odgrywając "dziewicę".

GRZECZNE dziewczynki w podróż pakują szczoteczkę do zębów .
NIEGRZECZNE dziewczynki pakują gumę.

GRZECZNE dziewczynki posiadają tylko jedną kartę kredytową i rzadko jej używają.
NIEGRZECZNE dziewczynki posiadają tylko jeden biustonosz i rzadko go używają.

GRZECZNE dziewczynki zakładają wysokie obcasy do pracy.
NIEGRZECZNE dziewczynki zakładają wysokie obcasy do łóżka.

GRZECZNE dziewczynki myślą, że biuro jest niewłaściwym miejscem na romans.
NIEGRZECZNE dziewczynki myślą, że NIE MA miejsca, które byłoby niewłasciwym miejscem na romans.

GRZECZNE dziewczynki zdobywają akcje.
NIEGRZECZNE dziewczynki zdobywają maklerów giełdowych.

GRZECZNE dziewczynki zawsze mówią NIE.
NIEGRZECZNE dziewczynki zawsze mówią KIEDY.

GRZECZNE dziewczynki nigdy nie robią "tego" na pierwszej randce.
NIEGRZECZNE dziewczynki czekają z tym, aż zobaczą jakim samochodem jeździ ;D

wyślij to do wszystkiech niegrzecznych dziewczynek.

jesli dostaniesz:
1-2 = Aniołek z Ciebie :)
3-4 = grzeczny grzesznik:P
5-6 = Niegrzeczna jestes:P
7-8 = Jestes bardzo niegrzeczna auć!
9-10= Osz DIABLICO ty
dajcie zyc grabarzom
anty-czka
Kontakt:

A jak jest z grzecznymi i niegrzecznymi chłopcami?
Wojciech Graca

Tylko Jezus Chytrus i jego Apostolowie, rozsiani po ziemi na przestrzeni wiekow, grzecznymi chlopakami byli - wszystko inne to badbojsy.
z tłumu
Kontakt:

Post autor: z tłumu »

Za to właśnie lubię Wojciecha.
I ♥️ gacek
ODPOWIEDZ