wspomnień czar
Moderator: Gacek
wspomnień czar
to dla Ciebie udawałem fotereportera
żeby tylko uchwycić żurawie
to Ty naprawiłaś mi skajpa
(zawsze trafiałem nie w tą co trzeba)
dla Ciebie puszczałem piosenki
w dziwnej krainie na Antypodach
dziś słucham Edyty Geppert
i smutno mi jest
wróć
będę miły, dla wszystkich
jeśli tak rozkażesz
wróć
dziś już kogoś pewnie masz
ale to nieważne
po prostu bądź
aniołku
żeby tylko uchwycić żurawie
to Ty naprawiłaś mi skajpa
(zawsze trafiałem nie w tą co trzeba)
dla Ciebie puszczałem piosenki
w dziwnej krainie na Antypodach
dziś słucham Edyty Geppert
i smutno mi jest
wróć
będę miły, dla wszystkich
jeśli tak rozkażesz
wróć
dziś już kogoś pewnie masz
ale to nieważne
po prostu bądź
aniołku
takie sytuacje mają czasami miejsce
nie za częste w prawdzie, żeby nie było ,że pozuje na jakiegoś kobieciarza, inna sprawa, że z wiekiem człowiek się robi leniwy i woli zainwestować w taksówkę w tę i z powrotem i nie tylko
w sumie jestem alkoholikiem, nie ma co ukrywać
a o czym miałbym z tobą gadać ?
o robieniu pomidorowej albo loda, i to cały zakres możliwych dysput, plus ewentualnie, czy coś jest czy nie jest erekcjato, co od dawna jest mi obojętne
nie za częste w prawdzie, żeby nie było ,że pozuje na jakiegoś kobieciarza, inna sprawa, że z wiekiem człowiek się robi leniwy i woli zainwestować w taksówkę w tę i z powrotem i nie tylko
w sumie jestem alkoholikiem, nie ma co ukrywać
a o czym miałbym z tobą gadać ?
o robieniu pomidorowej albo loda, i to cały zakres możliwych dysput, plus ewentualnie, czy coś jest czy nie jest erekcjato, co od dawna jest mi obojętne
ze mną to o niczym, bo nie spowiadam się przed obcymi, ani nie wchodzę z nimi w kręte ścieżki, to prawda, ale twoje kurczowe trzymanie się butelki też nie jest dobrym sposobem, na niezależność, nie wiem co dla ciebie jest ważne, ale dla mnie z pewnością nie to co się pokazuje, tylko kim się jest pod spodem, wiec demonstracje, spokojnie możesz sobie zostawić dla bliskich, jeśli chcesz ich uśpić, żeby się o ciebie nie martwili, bo osobiście, to mi zwisa, czy ty jesteś taki, owaki, albo tamten, bo nie jestem (tutaj) z doraźnej grupy wsparcia i nie mam pod pachą kalkulatora, a jedyne co chce, to poczytać poezję, albo coś innego twojego autorstwa, lub innych, niekoniecznie razem z wyłożeniem dziennika, w którym doniesiesz o tym co cię zajmuje w międzyczasie, ( to żałosne, bo są inne miejca, gdzie można się podzielić nosem) albo o tym co przeżywałeś w czasie drugiej wojny światowej do swojej miłości internetowej, z naciskiem na własne
chowaj do szafy,
albo gotuj pomidorową, bo jest uniwersalna, a każdy sobie do niej swoją łyżkę dośpiewa
chowaj do szafy,
albo gotuj pomidorową, bo jest uniwersalna, a każdy sobie do niej swoją łyżkę dośpiewa
a to już kolejny figiel, który płata ci wyobraźnia, okropnie niewybujała, bo ani nie wiesz, czy coś mnie denerwuje, co może, kto i czym, ani gdzie i czy to w ogóle możliwe, a jeśli możliwe, to jak reaguję i nie będziesz wiedział, a to że swoje posty traktujesz tak samo nabożnie, jak mistrzostwo świata w rzucie papierową kulką obok śmietniczki, to nie znaczy, że ja po nich ląduje na ojomie, albo w ogóle, ktokolwiek
oprócz ciebie
oprócz ciebie
Anno
swoimi słowy przekreślasz nadzieję wszystkich łatwowiernych, którzy liczyli, że odezwiesz się dziś ludzkim głosem
mnie to nie zaskakuje, przyzwyczaiłem się już do twojej nieskomplikowanej,
jeśli nie zwierzęcej, to co najwyżej barbarzyńskiej, konstrukcji psychicznej
miej jednak wzgląd na wizerunek jaki tworzysz dla erekcjato, będąc jego jedną z pierwszoplanowych postaci
swoimi słowy przekreślasz nadzieję wszystkich łatwowiernych, którzy liczyli, że odezwiesz się dziś ludzkim głosem
mnie to nie zaskakuje, przyzwyczaiłem się już do twojej nieskomplikowanej,
jeśli nie zwierzęcej, to co najwyżej barbarzyńskiej, konstrukcji psychicznej
miej jednak wzgląd na wizerunek jaki tworzysz dla erekcjato, będąc jego jedną z pierwszoplanowych postaci
było takie opowiadanie Topora, jedno z lepszych,
na planetę przylecieli jacyś wybawcy i zobaczyli, że są tam stworzenia w nietypowych klatkach
chcieli je uwolnić, ale te stworzenia dawały do zrozumienia, że nie chcą tego
przybysze mimo wszystko przecięli kraty
wtedy stworzenia poumierały, bo się okazało, że to nie były kraty, tylko ich kręgosłupy
na planetę przylecieli jacyś wybawcy i zobaczyli, że są tam stworzenia w nietypowych klatkach
chcieli je uwolnić, ale te stworzenia dawały do zrozumienia, że nie chcą tego
przybysze mimo wszystko przecięli kraty
wtedy stworzenia poumierały, bo się okazało, że to nie były kraty, tylko ich kręgosłupy