remik

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

ann13

remik

Post autor: ann13 »

statistics.php

podzieliłbyś linkarnię, gadaj do mnie i do antyczki, bo sie pokazują w statystykach, a nie powinny
remik
Kontakt:

Post autor: remik »

mówię do Was kobiety:
mam wejść i ciach coś - czyli linkownię uchlastać?
ann13

jesli uchlastać = podzielić to tak

wejdź w linkarnie, na dole powinienes miec strzałke (ja nie mam, bo ty jestes od pitolarni niepodzinym władcą) tuż przed muchą, podświetli sie podziel, nacisnij i podziel ją, na dwie cześci chyba nie starczy żeby znikła ze statystyki, jedna, najbardziej aktualna ze świezymi postami powinna zostać nad belką, reszta pod

z innymi tematami tak samo (tylko wszystkie pod belką)
i w przeciwieństwie do pitolarni one mają ciag myslowy, to powinieneś po podzieleniu dopisywac linki do ciagu dalszego, lub początku
remik
Kontakt:

wszytko tu jest czarne na żółtym i już juz miałem kliknąć ale zapomniałem instrukcji twej i zrejterowałem
nie prościej byłoby zadzwonić? i poprowadzić ustnie ann?
remik
Kontakt:

chyba nie tak :(
może o 22 godzinie lepiej się podzieli...
ann13

a myślisz, że jak w rynnę, to ci echo opowie;)
no nie boj się, abyś mial dobrą strzałkę, podziel, jest obok muchy
w razie czego można scalić
ide zobaczyc co zrobiłes

[ Dodano: 2010-05-26, 20:28 ]
przecież są 3 strony jak byk, to jak o 22 sie lepiej podzieli:P)
acha, jak bedziesz dzielił, troche zapomniałam, to trzeba wpisac tytuł chyba nowego tematu, po podzieleniu, to skopiuj z nazwy i daj taki sam
remik
Kontakt:

chyba chodziło ci o to
by starsze posty wymieść w jakiś kąt z tematem na przykład "zbuki"
a nowsze zostawić w linkowni?
czyli coś odwrotnego niżem uczynił
trzeba było poprosić o numer mojej nokii bo rynna urwana
remik
Kontakt:

ale nie potrafię przesunąć najnowszych linków do linkowni
help mi plis
ann13

dobra jeszcze raz

1. na dole masz jakby cudzysłów, pierwszy znaczek przed muchą - podziel temat, klik
2. otworzy ci się okienko z całym tematem

na górze tytuł nowego tematu - no może być linkownia prawie świeża, a możesz skopiować ze starego tematu, pod spodem forum dla nowego tematu czyli pitolarnia

jeszcze nizej masz listę wszystkich postów, komentarzy tematu, który będziesz dzielił, a po prawej białe kwadraciki, te białe kwadraciki oznaczają miejsce od którego podzielisz temat, mozesz zjechać myszką mniej wiecej na środek i postawić tylko jednego ptaszka, oznacza to że podzieliłeś temat na dwie częsci, jedna będzie od zaznaczenia w górę, druga od zaznaczenia w dół, chyba linkowni nie wystarczy, aby podzielić ją na dwie części aby znikneła ze statystyki, to musisz zrobić to samo (podzielić na dwie części) te dwa teamty nowoutworzone, czyli razem będą cztery linkownie
trzy, najstarsze pójda pod belkę - tam gdzie teraz jest linkownia prawie świeża, a jedna, najbardziej aktualna, z najnowszymi postami na górę, nad belkę, tam gdzie teraz jest ta stara linkarnia, co ma jeszcze 3 strony, do tego przenoszenia, w górę i w dół słuzy zdaje się mucha - przyklej, ale tak dokładnie nie sprawdzałam, bo trenowałam w laboratorium, co prawda na swoim erekcjato, ale nie chciałam nic zepsuć, to przyklej jest niegroźne, chyba, to wcisnij, tylko musisz byc w danej likarni, którą chcesz przenieść winda w górę, czy wsadzić w dół

acha, dzielenie mozna zrobić na dwa sposoby

1. zaznaczasz w białym okienku np 20 postów, stawiasz 20 ptaszków:P) to wtedy wydziel wybrane posty, ta pierwsza opcja na dole, ale to jest niewygodne i mozna się zaklikać

wyzej jest o tym sposobie
2. zaznaczasz mn.w na środku jeden haczyk i wtedy druga opcja wydziel od wybranego postu, czyli jak pisałam wczesniej robia się dwa tematy od haczyka w górę od haczyka w dół

to proste jak drut, tylko długo się gada:P)
remik
Kontakt:

dzieki za instrukcję
1. udało mi się nad belkę przerzucić najnowsze linki - nie udało mi się ich scalić do linkowni
2. podzielony został temat linkownia - ale nie wiem gdzie podział się ta czesc do ptaszka który postawiłem przy pierwszym majowym linku!?

i jak ci się podoba?
mi się podoba, że język pokazałaś

mam taki pomysł by wypierdolić linkownię w kosmos, tzn. niebyt i czyścić ją by był jedna strona, czytelna i świeża jak
bo to twór okazjonalny tylko nie to co tfurczosc forumowiczów
ann13

usunąć, skasować zawsze można, ale jak nie trzeba to po co, czasami tam są fajne linki, może ktoś do nich wróci

ale co scalac? jak zaczniesz scalac, to wróci do statystyk, przeklej jeszcze te dwie linkownie, ze starą nazwą i linkownia won ze statystyk na dół (może to jest odklej, własnie nie pamiętam) na górze powinna być tylko jedna, z której aktualnie się korzysta, czyli byłaby ta linkownia prawie świeża, a tak to chyba gites majonez bo nie widzę jej w statystykach

to teraz gadaj do mnie ;)
tylko tam jak będziesz dzielił, to tak

poczatek tematu, zostawiasz na końcu link do ciagu dalszego, który utniesz, a w ciągu dalszym na początku dajesz link do czesci pierwszej
remik
Kontakt:

przekleić linkownie znad belki (odkleić) będę umiał
ale linki wstawiać do dzielonych czesci z linkowni którą mam podzielić jeszcze, jak ? ann litości

gadam do ciebie
piersiata
ann13

ale które linki, wszystko jest dobrze

nieee, no, one już zostają jak są, w tematach/linkowniach jak podzieliłeś , z tym, że linkownia stara i linkownia won musi iść pod belkę
nad belką zostaje tylko jedna, ta prawie świeża

to nie do mnie masz gadać, ale z rozgadanym tematem się rozprawić;)
remik
Kontakt:

zawsze miałem bujną wyobraźnię i chciałem to robić z telefonistką
a tu dupa znaczy przenośnia - gadaj z tematem
ODPOWIEDZ